Schubert

schuberth fabriek

SCHUBERTH vertegenwoordigt dit al meer dan 70 jaar. Zij produceren al sinds de jaren 40 beschermende helmen van verschillende soorten. Vanaf 1954 konden motorrijders een helm van het merk SCHUBERTH dragen. Dit was het begin van een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn er talloze motorhelmen geproduceerd en verkocht. En talloze tevreden klanten zweren bij hun “SCHUBERTH”.  Tegenwoordig ontwikkelt en produceert SCHUBERTH in Maagdenburg aan de Elbe.
Het portfolio: helmen voor arbeidersbescherming, politie, brandweer, Formule 1-rijders en motorrijders. Gerenommeerde Formule 1-piloten vertrouwen net zo goed op SCHUBERTH-helmen als op tal van reddingswerkers en beschermers uit professionele gebieden.

In de fabriek in Magdeburg werken meer dan 370 mensen. De ingenieurs bedenken voortdurend nieuwe oplossingen en onderzoeken in hun eigen windtunnel. De helmen worden getest op de klimaatinstallatie of in het akoestisch laboratorium en worden geperfectioneerd zodat uw helm tot in de puntjes perfect is.

Sterke merkambassadeurs zoals Nico Hülkenberg, Max Verstappen, Sergio Perez of Felipe Massa en hoge kwaliteitsnormen gecombineerd met een sterk product “Made in Germany” zijn de sleutel tot verder succes. De passie van hun medewerkers, de hoge eisen van de klanten en hun liefde voor details inspireren hun elke dag opnieuw om het beste voor , de klant, te geven!

In 2014 kocht Schuberth, het Italiaanse bedrijf TECA25, de specialist bij uitstek voor carbon!  Elke SP1 CARBON-helm wordt geproduceerd in hun eigen fabriek in Italië, door dezelfde handen die het meesterwerk SF3 FIA 8860-helmen produceren die door verschillende F1-coureurs worden gebruikt.