P1 Made to Measure & Speedwear

Maatwerk en personalisatie van uw racekledij in geheel eigen stijl en maat?  Dat behoort zeker tot de mogelijkheden van Speedwear.  Uiteindelijk bent u op zoek naar een uitstraling van uzelf en uw team met een eigen identiteit.  Bovendien wilt u dat uw sponsoren goed in beeld te komen.  Heeft u een eigen ontwerp of gaan we samen aan de slag ontwerp tt realisatie.  Met Speedwear komt u goed voor de dag!  Met P1 Made to Measure kunnen wij unieke outfits realiseren.  Bij ons ben je op de perfecte plaats van een eenvoudig design tot een comples design.  Wij ontwerpen graag met jou een design voor je nieuwe race outfit dat aan je verwachtingen voldoet met kwalitatieve materialen.

Vakwerk op zijn best

De essentie van P1 Made to Measure ligt in een individuele, op de klant aangepaste service tijdens elke fase, van het designer tot het afleveren. Het begint met het kiezen van het patroon en kleuren. Overalls kunnen tot en met het laatste detail worden aangepast: van een nauwkeurige design en opmeting aan tot de productie van de overal… P1 biedt u alle flexibiliteit

Perfectie

Gesneden conform nauwkeurig opgemeten individuele maten van top tot teen, wordt ieder geheel vakkundig samengesteld diverse stukken. Lichte nomexstof en stretchpanelen zorgen voor de perfecte balans tussen souplesse en structuur. Alle overalls worden in Italië gemaakt in Torino, waar hypermoderne kleermakersmethodes worden gecombineerd met schitterend vakmanschap.

P1 staat voor kleermakersperfectie waarbij elk onderdeel individueel gedefinieerd is. De overalls worden met de grootste zorg geproduceerd met de hand gestikt om een onberispelijke vorm te garanderen. Terwijl de binnenvoering van de overall, de mouwen en taille even belangrijk zijn als de hoofdstof van de overall, die alle gekozen zijn om de rest van de look perfect te vervolledigen.

Finishing touch

De accessoires zoals onderkleding, handschoenen en schoenen die met oog voor detail ontworpen zijn, geven in combinatie met de P1 Made to Measure een unieke look. 

Flexibiliteit

De essentie van P1 Advanced Racewear én Speedwear ligt in een individuele service in elke fase, van het meten tot aan het afleveren. Het begint met het kiezen van de materialen, patronen en kleuren. P1 Made to Measure biedt volledige flexibiliteit.

P1 Advanced Racewear Beschikbare kleuren per categorie
P1 FIA Race overall - Volledig op maat en in eigen design