Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment

Speedwear breidt telkens uit. We volgen altijd de laatste nieuwe collecties van onze genormeerde merken waar we al jaren een samenwerking mee hebben. Zoals onder andere Alpinestars, Sparco, Arai, P1 Advanced Racewear, Schuberth, …

Verder blijft onze winkel ook uitbreiden wat betreft nieuwe merken zo zal u dus zeer veel producten vinden bij ‘ Nieuw in ons assortiment ‘. Zo hebben we met merken zoals Offset en Ogio de afgelopen jaren een nieuwe samenwerking aangegaan en is dit Nieuw in ons assortiment.

We staan dan ook steeds achter de producten die we toevoegen wanneer het gaat om de kwaliteit en verbeteringen voor de piloot.

Deze racewereld blijft elke dag groeien en verbeteren. Daar doen we bij Speedwear ook aan mee. Zowel met onze producten maar ook met onze eigen productkennis. Ons team van experts krijgt daardoor geregeld opleidingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Waarom ARAI?

Elke Arai-helm doorloopt vijf afzonderlijke afdelingen voor kwaliteitscontrole. Verder zijn alle helmen handgemaakt en kost dit zo’n 18 manuren. Het duurt tevens bijna vijf jaar voor de opleiding van het maken van een Arai-helm is afgerond. Daarbij is de helm gemaakt met een hoogwaardig interieur en kan dit makelijk schoon gemaakt worden met milde zeep en lauw water. Arai staat voor comfort. Dit bieden ze met de beste voeringmaterialen en het uitgebreide ventilatie systeem. En dankzij de perfecte balans en gewichtsverdeling voel je de helm nauwelijks zitten.

Waarom SCHUBERT?

Sterke merkambassadeurs zoals Nico Hülkenberg, Max Verstappen, Sergio Perez of Felipe Massa en hoge kwaliteitsnormen gecombineerd met een sterk product “Made in Germany” zijn de sleutel tot verder succes. De passie van hun medewerkers, de hoge eisen van de klanten en hun liefde voor details inspireren hun elke dag opnieuw om het beste voor , de klant, te geven!

Waarom SPARCO?

Sparco autosport-, kartkleding en helmen zijn al vele jaren geliefd bij autocoureurs en karters. Het Italiaanse merk staat bovendien garant voor hoogwaardige en veilige racekleding en helmen waarbij gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Uiteindelijk kunt u de collectie het best omschrijven als Italiaans topdesign.

Waarom ALPINESTARS?

Alpinestars autosport en kartkleding behoren tot de beste ter wereld. Er wordt zeer veel waarde en aandacht besteed aan innovatie en stijlvolle designs, daardoor kan gerust gesteld worden dat het merk behoort tot de wereldleiders op het gebied van autosport en karting. Uiteindelijk ligt de oorsprong in de Verenigde Staten.

Vind meer informatie over Nieuw in ons assortiment Hier

Wij streven altijd naar 100 % klanttevredenheid met onze merken.

Nieuw in ons assortiment