Creëer je eigen helm design voor jouw kart- of autorace helm

Een helm is van cruciaal belang voor je veiligheid. Maar je helm draagt ook bij aan je identiteit op de track. Daardoor is het airbrushen van helmen ook zo populair geworden. Al 18 jaar zijn wij, Speedwear, dag in dag uit bezig met het ontwerpen en afleveren van airbrushed helmen aan onze klanten. Niets is voor ons nog te gek om tot werkelijkheid te realiseren. Creëer je eigen helm design volledig zonder enige beperkingen!

We hebben een compleet team voor je klaarstaan om jouw helm-project te realiseren. Dit begint uiteraard met een design. Heb je een specifieke visie en wil je deze alvast uittekenen? Dat kan via onderstaande templates. Een grove schets of tot in de putjes uitgewerkt. Jij bepaalt hoe jouw helm eruit gaat zien. Ga van start en Creëer je eigen helm design.

Hoe werkt het?

Maak een keuze helm en accessoires die je zal nodig hebben.
Ben je jonger als 15 jaar, ga dan voor de Kinder Kart Helm CK-6 van Arai. Een fervent karter neemt dan weer de Arai SK-6.

Bent u een auto-piloot? Dan kan u kiezen tussen de Arai GP-6 of GP-7.

Hier vind je een “blanco” helm om te downloaden. Hierop kan je, je fantasy en creativiteit helemaal laten gaan. Is het eindresultaat naar wens? Stuur deze dan op. Onze designafdeling neemt vervolgens contact met je op voor de finishing touch. Neem je liever zelf contact op ook dat kan!
Bel met 0032 14261421 we helpen je graag verder.

Creëer je eigen helm design

Creëer je eigen helm design
Creëer je eigen helm design
Creëer je eigen helm design