Bedrijfskleding

Wens je uniformiteit binnen uw bedrijf, organisatie of team? Bekijk ons uitgebreid assortiment van bedrijfskleding aan t-shirts, sweaters, polo’s, jassen, … Pas je keuzes naar wens aan, de designopties zijn eindeloos: je eigen logo, kleuren, effecten of tekst. Deze technieken worden uitgevoerd via sublimatie. Het resultaat is haarscherp, de kleuren zijn echt, uitgevoerd via CMYK waarden.

Gemaakt door professionals, voor professionals. En voor jou!

Wil je meer informatie? Contacteer ons.

Hoe komt een leuk design tot stand?

Je start van een blanco papier waarbij je kan geïnspireerd worden door verschillende designs die je kan vinden van Facebook, Pinterest, Instagram of andere sportactiviteiten, Als 1 van je personeelsleden of teamleden ervaring heeft met Adobe Illustrator, kan je door hen een leuk design laten ontwerpen. De templates kunnen bij ons opgevraagd worden. Onze designers zullen een eindcontrole doen op de kleurintensiteit.

Ben je geen held om inspiratie op te doen voor een leuk concept te bedenken, dan staan onze designers je graag bij om voor jou iets uit te werken?

Via diverse communicatiekanalen is het mogelijk om uw wensen/ideeën aan ons over te brengen:

Ter plaatse bij ons op de zaak
Via videocall : whattsapp, zoom, …
Telefonisch contact
Per email

Na een kennismakingsgesprek, gaan we voor jou aan de slag om op basis van uw informatie of huisstijl, een concept te bedenken om dit te vertalen naar een grafisch design. Van zodra het grafisch design door jou is goedgekeurd, kunnen we overgaan tot productie.

Levertijd is afhankelijk van het tijdstip van het jaar. Meestal grenst de levertijd rond de 4 weken vanaf het tijdstip dat er door de klant een goedkeuring is gegeven betreffende de digitale tekening.