Bedrijfskleding

Wens je uniformiteit binnen uw bedrijf, organisatie of team? Wilt u goed voor de dag komen? Teamgeest creëren? Bekijk ons uitgebreid assortiment van Bedrijfskleding aan t-shirts, sweaters, polo’s, jassen, … Doormiddel van verschillende technieken kunnen wij een perfecte Bedrijfskleding – lijn voor u maken. Zo zijn de opties eindeloos.

Gemaakt door professionals, voor professionals. En voor jou!

Bedrijfskleding

We staan garant voor kwaliteit

18 jaar ervaring en vele projecten

Bedrijfskleding

We respecteren uw deadlines

Personalisatie op uw Bedrijfskleding

Het is van groot belang dat u zich goed voelt in de kledij die u draagt. We hebben een zeer groot assortiment met allerlei soorten kledingstukken. Van T-shirts in verschillende kleuren tot bodywarmers, petjes en mutsen. Maar ook werkbroeken en geklede broeken zitten in dit assortiment.

Wij kunnen u altijd een goed voortel doen met zeer kwalitatieve Bedrijfskleding van verschillende merken in verschillende prijsklassen.

Zo kan u ook altijd zelf uw kledingstukken die u al in uw bezit heeft bij ons binnenbrengen voor personalisatie.

Printing op kledij is de meest voorkomende techniek. Deze bestaat ook al geruime in de personalisatie wereld.

Het is mogelijk om 1 logo op het kledingstuk te bedrukkingen maar ook meerdere logo’s onder elkaar op de borst, rug maar ook mouwen en in de kraag.

Door te werken met zeefdruktechniek op kleding kunnen wij van zowat ieder ontwerp een waar kunstwerk maken. Ongelimiteerde kleuren in uw ontwerp op uw Bedrijfskleding zijn mogelijk. Je bent niet meer beperkt in deze prints ten opzichte van kleurstellingen.

Ook kunnen wij op iedere ondergrond/textiel drukken door het juiste printvel uit te kiezen passend op het bepaalde textiel. Het niet ‘industrieel’ kunnen wassen van uw bedrijf kledij behoort ook tot het verleden want ook dit is mogelijk. Echter moet dit wel bij het project specifiek gemeld worden.

Er zijn tal van opties en zoveel keuze. Even geen ideeën meer? Geen probleem, wij staan u graag bij en helpen u de meest geschikte ontwerp te kiezen.

Borduren geeft een stijlvolle look aan uw team, bedrijf, school…  Het is duurzaam en zorgt voor prachtige kleuren. 

Borduren is altijd chique en exclusief. U kiest voor kwaliteit, klasse en duurzaamheid. Stel uw ontwerp zelf samen en wij leveren u een kant en klare oplossing.

Of u nu een bestaand ontwerp kiest of de grootte, de kleur en het lettertype liever zelf samenstelt, we bieden u bij elk borduurwerk graag onze kwaliteiten.

  • Hoe groot wordt uw ontwerp?
  • Op welk materiaal wordt er geborduurd?
  • Hoeveel steken en kleuren bevat uw ontwerp?
  • Wat zijn de aantallen die u verkiest?

Sublimatie is een opkomende trend die we de afgelopen jaren spotte in de Racewereld. De jongere generatie groeide op met sublimatie overalls en kreeg dus altijd de keuze om volledig zeggenschap te hebben over het design. Het was gedaan met beperkingen.

Dat is waar sublimatie voor staat. Het resultaat is haarscherp, de kleuren zijn echt, uitgevoerd via CMYK waarden. U kan van de kraag tot onder de oksel zelf beslissen wat er komt te staan. U kan bepaalde patronen invoegen enzoverder. De keuze is hier eindeloos. Dit is een groot project waar onze designer je graag voor bijstaat!

Hier kunnen we T-shirts, hoodie, zip up hoodie en polo’s maken.

De stof is daarbij ook nog eens zeer luchtig wat het perfect maakt als bedrijfskledij.

Ook Sparco mist de boot niet met professionele werkkledij die daarbovenop nog eens, zoals we van het Italiaanse merk gewend zijn, zeer stijlvol is.

Deze kledij voorzien van werkbroeken, hoodies, softshells, bodywarmers, T-shirts en polo’s in verschillende kleurencombinaties. Voeg uw logo eraan toe en u bent voldaan!


Hoe komt een leuk design tot stand voor uw Bedrijfskleding?

Je start van een blanco papier waarbij je kan geïnspireerd worden door verschillende designs die je kan vinden van Facebook, Pinterest, Instagram of andere sportactiviteiten. Als 1 van je personeelsleden of teamleden ervaring heeft met Adobe Illustrator, kan je door hen een leuk design laten ontwerpen. De templates kunnen bij ons opgevraagd worden. Onze designers zullen een eindcontrole doen op de kleurintensiteit.

Ben je geen held om inspiratie op te doen voor een leuk concept te bedenken, dan staan onze designers je graag bij om voor jou iets uit te werken?

Via diverse communicatiekanalen is het mogelijk om uw wensen/ideeën aan ons over te brengen:

Ter plaatse bij ons op de zaak
Via videocall : whattsapp, zoom, …
Telefonisch contact
Per email

Na een kennismakingsgesprek, gaan we voor jou aan de slag om op basis van uw informatie of huisstijl, een concept te bedenken om dit te vertalen naar een grafisch design. Van zodra het grafisch design door jou is goedgekeurd, kunnen we overgaan tot productie.

Levertijd is afhankelijk van het tijdstip van het jaar. Meestal grenst de levertijd rond de 4 weken vanaf het tijdstip dat er door de klant een goedkeuring is gegeven betreffende de digitale tekening.

Ziezo ! Uw nieuwe Bedrijfskleding werd geleverd!