fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Arai CK-6 spiegelvisier groen

140,95

Arai CK-6 spiegelvisier groen spiegelvisier voor Arai kinder kartinghelm.  Dit spiegelvizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen.

Arai CK-6 spiegelvisier groen

Arai CK-6 spiegelvisier groen. Een spiegelvizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen. Dit vizier is alleen geschikt voor de Arai CK-6.

Waarom Arai?

5 KEER GEÏNSPECTEERD

Ja. Niet een keer, maar in totaal vijf keer. Iedere Arai helm wordt geïnspecteerd door verschillende kwaliteit inspecteurs. Bovendien, van ribbels in de shell naar het gebied van verf, van shell inspectie om de eindcontrole, telkens wanneer een ambachtsman aan een helm werkt, inspecteert hij het in detail om ervoor te zorgen dat de klant een perfect eindproduct krijgt. In elke Arai vindt u de handtekening van de man die het gemaakt heeft.

WAAROM DE ARAI RACERS HELMEN HELEMAAL DEZELFDE ALS ZIJN DEGENE DIE OP DE MARKT

De Arai helm dat u bij uw lokale dealer kunt kopen is de helemaal dezelfde helm als de racers in F1,Indycar, Nascar, MotoGP, WSBK, BSB, enz. Geen speciale, dit is een alleen-racer modellen waarvan enige gelijkenis met die je koopt is de kleurstelling. Het is geen toeval dat meer dan de helft van alle Formule1-coureurs liever Arai draagt. Dit feit moet u veel vertellen over Arai en haar normen. In de woorden van Mr. Mitch Arai, de president en de zoon van de stichter: “Hoe kan je zeggen één iemands hoofd is meer waard dan andermans?”

Gewicht 1 kg
Fabrikant

,

Discipline

Scroll naar boven