P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen

289,20

P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen, 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent in de logo’s.

Beschrijving

P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen

P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen, 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent in de logo’s.

P1 Racewear is een Italiaans gevestigde onderneming die trots is in het ontwerpen en vervaardigen van topkwaliteit, comfortabele racewear voor zowel de Clubman en Professionele rijder. Alle P1 Racewear is ontworpen en gefabriceerd in hun Italiaanse fabriek. P1 Racewear – “Made for Drivers, by Drivers”.

Onze nieuwe superlichte schoenen hebben een aantal speciale gebieden die speciaal zijn ontworpen voor hete lucht afvoer. De zijkant van het bovenwerk en de tong zijn geperforeerd om het ademend vermogen van de schoenen te verbeteren. De constructie van de zool is volledig opnieuw ontworpen om de dikte en het gewicht te verminderen zonder afbreuk te doen aan het oorspronkelijke comfort van de schoenen. Het ruitpatroon zorgt voor de perfecte grip in alle rijomstandigheden. Het stretch-inzetstuk op de kraag achter de hiel vermindert de stijfheid van het leer om het comfort van de bestuurder te verbeteren en tegelijkertijd de bescherming tegen vuur te vergroten.

Kenmerken P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen

  •  Laatste FIA 8856-2018 homologatie
  • 100% gemaakt in Italië
  • kangoeroe licht en resistent leer
  • bovenwerk uit één stuk
  • nieuwe lichtgewicht zool
  • dunne veters
  • hete lucht evacuatiezones
  • super lichtgewicht: ~200g voor maat 42
  • verkrijgbaar in de maten 38 t/m 45
Personaliseer uw P1 SUPERLIGHT FIA Raceschoen

Voeg uw logo toe op de kraag van de schoenen of aan de zijkant in de buurt van ons standaardontwerp. Logo’s worden met warmteoverdracht bedrukt, dus geef vectorbestanden van de vereiste logo’s.

Met de volledige aanpassingsoptie kun je je eigen persoonlijke ontwerp maken over het hele bovenwerk van de schoen. Dit maatwerk is gemaakt met behulp van de inkjettechniek, die zeer goed bestand is tegen krassen. Het vectorbestand van het ontwerp en de PANTONE-referenties van de gevraagde kleuren zijn verplicht om de aanvraag te verwerken.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Kleur

Wit

Maat kiezen

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Collectie

2023