Zamp Helm

Zamp Helmets biedt helmen van topkwaliteit met geavanceerde technologie voor een betaalbare prijs.

Zamp, opgericht in de VS, staat bekend om het aanbieden van ongelooflijke kwaliteit tegen een enorm concurrerende prijs. In vergelijking met andere merken op de markt, zult u zien dat ons product de beste prijs, functies en ontwerpen biedt. Het is onze overtuiging dat racen niet beperkend hoeft te zijn en deelname vanwege de prijs niet verbiedt. We willen deelname voor een zo breed mogelijke groep mensen zo makkelijk mogelijk maken.

Wat maakt er precies het verschil?

Onze helmen, pakken, handschoenen en andere accessoires voldoen allemaal aan een volledige reeks veiligheidsnormen, zoals FIA 8859-2015, Snell SA 2020 en CMR 2016. Of je nu net begint met karten of deelneemt aan internationale kampioenschappen op topniveau, er is een product dat bij u past.

 

Of je nu in de motorsport van clubs, karting of ‘s werelds meest prestigieuze raceseries zit, Zamp heeft de helm voor jou.

Van de marktintroductie Full Face RZ 56, perfect voor circuitdagen en races in gesloten cockpits. Naar onze revolutionaire RZ 70E Switch-helm, waarmee je je helm eenvoudig kunt configureren voor verschillende race-opstellingen. Het Zamp-assortiment biedt standaard witte en zwarte helmen, samen met een verbluffende reeks geverfde, grafische helmen.

Personalisatie

Het personaliseren van je helm voor de beste racedagopstelling is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met ons volledige assortiment accessoires kan elke Zamp-helm worden uitgerust met een aftermarket Z20-vizier. Van opvallende Iridium- en Prism-vizieren tot het Amber-vizier (perfect voor gebruik bij weinig licht). Zamp biedt ook een reeks geanodiseerde vizierschroeven en vizierafscheuringen.

Dus of je nu op zoek bent naar een goedkope en betaalbare weg naar racen, of op zoek bent naar je volgende concurrentievoordeel, Zamp heeft het voor je!