Speedwear POP-UP Iame World Finals 2021 te Adria Raceway van 18/10 tem. 23/10/21 , Winkel te Herentals blijft geopend!

P1 Advanced Racewear

P1 Advanced Racewear

P1 Advanced Racewear opgericht door Enrico Glorioso startte zijn carrière in de rallysport op zijn 18e in 1971. Uiteindelijk ligt hier, in de autosport, het ontstaan en kennis van P1 Racewear. Naast zijn rally carriére ligt zijn toewijding in het fabriceren van racekleding. Bovendien belevert P1 racewear van amateurs tot professionele formula 1 teams. Eerlijkheid gebied te vermelden, dat gedurende bepaalde perioden ruim de helft van de coureurs waren gekleed door Enrico Glorioso.  Hij is dat ook de mede-stichtervan het merk Sparco.

Uniek 

P1 Racewear onderscheidt zich met de kwalitatieve eigenschappen en het optimale comfort. Wat P1 Racewear uiteindelijk uniek maakt, is dat zij u bovendien de mogelijkheid bieden om een overall in eigen kleurstellingen volgens een aantal vaste patronen samen te stellen. Zodat u altijd met een eigen design voor de dag komt. Met het type GT Pro ‘Free’ kunt u volledig uw race overall samenstellen zodat er geen beperkingen zijn aan een vastgesteld patroon. Naast de mogelijkheid die u wordt geboden om uw racepak volledig op maat te fabriceren. 

Productie 

100% ontworpen en geproduceerd in Italië Dit houdt in: veel aandacht voor de details, onderscheidende “Italiaanse” modieuze look, snelle service. In tegenstelling tot de meeste concurrenten die verhuisde naar “low cost” Landen handhaaft P1 de volledige productie in Italië zodat er een hoog niveau van kwaliteit, design en comfort geleverd kan worden. U zult zeker het verschil voelen!

Perfectie

Alle patronen worden nauwkeurig gesneden door de maten die door ons worden opgegeven aan de productie van P1.  Elk detail telt van de binnenvoering, stretchpanelen, buitenvoering tot de stiknaden.  De overalls worden met de grootste zorg geproduceerd om een perfecte look te realiseren.

Van kop tot teen

Van kop tot teen kan je je kleden met het P1 artikelen van nomex ondergoed, schoenen, handschoenen tot een op maat gemaakte gehomologeerde overalls voor verschillende disciplines zoals autosport, rallysport, drift, …

Lees meer
 

P1 Karting

Scroll naar top