Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Karting evenementen

Hieronder vindt u de datums van Karting evenementen 2023 waar wij met onze track shop aanwezig zullen zijn. Mocht er op het laatste moment iets aan je uitrusting ontbreken dan ben je van harte welkom in onze shop op het betreffende evenement. Bovendien kunnen we bestelling meenemen naar het evenement. Let er wel op dat je dit tijdig aan ons doorgeeft. 

Jouw Speedwear Team

15-19 Maart Iame Series Benelux –
Karting des Fagnes (België)

19-23 April Iame Serie Europees –
Karting des Fagnes (België)

2-7 Mei Champions of the Future –
Steel Racing (Tsjechië)

11-14 Mei Iame Series Benelux –
Ostricourt (Frankrijk)

17-21 Mei FIA OK Europees –
Steel Racing (Tsjechië)

31 Mei – 4 Juni Champions of the Future OK –
Rodby Karting Ring (Denemarken)

15-18 Juni FIA OK Europees – 
Rodby Karting Ring (Denemarken)

20-23 Juli Iame Series Benelux –
Genk (België)

17-20 Augustus Iame Series Benelux –
Genk (België)

23-27 Augustus Iame Series Europees –
Genk (België)

13-17 September Champions of the Future OK –
Franciacorta (Italië)

21-24 September Iame Series Benelux –
Karting des Fagnes (België)

4-7 Oktober FIA Wereld Kampioenschap OK
Franciacorta (Italië)

21-28 Oktober IWF Iame Series
Portimao (Portugal)

 

Previous
Next
Karting evenementen

De IAME Series Benelux is een spannende kartcompetitie die georganiseerd wordt door RGMMC. Dit evenement is een must-see voor alle liefhebbers van karting.

De IAME Series Benelux bestaat uit verschillende races die worden gehouden op verschillende circuits in België, Nederland en Luxemburg. Elke race bestaat uit verschillende categorieën, waaronder Micro, Mini, Junior, Senior en X30. 

De Speedwear Trackshop zal ook aanwezig op de evenementen om coureurs te voorzien van de beste uitrusting en accessoires die beschikbaar zijn. Ons deskundig team zal beschikbaar om advies te geven over alles wat nodig is voor een succesvolle race, van helmen en handschoenen tot banden en onderdelen.

Mis dit evenement niet en kom langs bij de Speedwear Trackshop voor alle benodigde uitrusting en accessoires.

De IAME European Series is een van de grootste en meest prestigieuze kartcompetities in Europa. Het evenement wordt georganiseerd door RGMMC en brengt enkele van de beste coureurs van over de hele wereld samen om te strijden om de titel van Europees kampioen. Ook op deze evenementen vindt u Speedwear.

Wenst u graag meer informatie over het event?

Surf dan naar https://www.iameeuroseries.com/

Speedwear zal ook aanwezig zijn op de evenementen van de Chamions of the future. Als toonaangevende leverancier van kwalitatieve racekleding en accessoires, zijn we enthousiast om onze producten en expertise te delen met de deelnemers en fans van deze geweldige evenementen. Tijdens de evenementen van kunnen bezoekers onze track shop bezoeken om onze nieuwste collecties te bekijken en onze deskundige medewerkers te ontmoeten, die beschikbaar zullen zijn om te adviseren over de juiste uitrusting voor de beste raceprestaties. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de ervaring van alle deelnemers en fans en we kijken ernaar uit om iedereen te ontmoeten.
Scroll naar boven