Karting evenementen

Hieronder vindt u de datums van Karting evenementen 2024 waar wij met onze track shop aanwezig zullen zijn. Mocht er op het laatste moment iets aan je uitrusting ontbreken dan ben je van harte welkom in onze shop op het betreffende evenement. Bovendien kunnen we bestelling meenemen naar alle Karting evenementen. Let er wel op dat je dit tijdig aan ons doorgeeft. 

15-18 Februari Iame Series Benelux 
Karting des Fagnes (België)

23-25 Februari Iame Series France 
Lyon (Frankrijk)

28-31 Maart Iame Series Benelux 
Karting des Fagnes (België)

12-14 April WKS Euro Rotax
Genk (België)

10-12 Mei Iame Series Benelux 
Ostricourt (Frankrijk)

17-19 Mei Iame Series France 
Lavel (Frankrijk)

7-9 Juni WSK Euro Rotax
Wackersdorf (Duitsland)

19-21 Juli Iame Series Benelux 
Genk (België)

19-21 Juli Iame Series Benelux 
Genk (België)

15-18 Augustus Iame Series Benelux
Genk (België)

22-25 Augustus Iame Series Benelux 
Genk (België)

6-8 September Iame Series Frankrijk 
Varennes (Frankrijk)

2-6 Oktober Le Mans Cup 
Le Mans (Frankrijk)

11-13 Oktober Iame Series Benelux 
Karting des Fagnes (België)

21-24 September Iame Series Benelux
Karting des Fagnes (België)

4-10 November IWF Valencia 
(Spanje)

Karting Evenementen
Karting Evenementen
Karting evenementen

De IAME Series Benelux is een spannende kartcompetitie die georganiseerd wordt door RGMMC. Dit evenement is een must-see voor alle liefhebbers van karting.

De IAME Series Benelux bestaat uit verschillende races die worden gehouden op verschillende circuits in België, Nederland en Luxemburg. Elke race bestaat uit verschillende categorieën, waaronder Micro, Mini, Junior, Senior en X30. 

De Speedwear Trackshop zal ook aanwezig op de evenementen om coureurs te voorzien van de beste uitrusting en accessoires die beschikbaar zijn. Ons deskundig team zal beschikbaar om advies te geven over alles wat nodig is voor een succesvolle race, van helmen en handschoenen tot banden en onderdelen.

Mis dit evenement niet en kom langs bij de Speedwear Trackshop voor alle benodigde uitrusting en accessoires.

Speedwear zal ook aanwezig zijn op de evenementen van de Iame Series France. Als toonaangevende leverancier van kwalitatieve racekleding en accessoires, zijn we enthousiast om onze producten en expertise te delen met de deelnemers en fans van deze geweldige evenementen.

Tijdens de evenementen van kunnen bezoekers onze track shop bezoeken om onze nieuwste collecties te bekijken en onze deskundige medewerkers te ontmoeten, die beschikbaar zullen zijn om te adviseren over de juiste uitrusting voor de beste raceprestaties. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de ervaring van alle deelnemers en fans en we kijken ernaar uit om iedereen te ontmoeten.

Karting evenementen

IAME WARRIOR FINALS

Een evenement waar iedere piloot naar uit kijkt, tevens het grooste evenement van het jaar, staat op de agenda van 4-9 November. De beste X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR en X30 MASTER piloten komen samen voor het welbekende IWF24 op de track van Valencia, Spanje. 

De keuze voor de Valencia track als locatie voor IWF24 is niet willekeurig. Het Internationale Kartodromo Lucas Guerrero is het perfecte podium voor de internationale karting. Met een technisch en uitdagend parcours biedt het circuit stimulerende uitdagingen voor coureurs in alle categorieën. 

Ook daar zal u de Speedwear Pop-Up Shop gedurende het gehele event kunnen bezoeken.
Meer informatie over dit event vindt u hier.

Speedwear Track-shop zal ook aanwezig zijn op 2 evenementen van de Rotax trophy 2024.

In 2024 zal het nog aantrekkelijker worden, met meer kansen om te racen, nieuwe locaties en meer kansen om de felbegeerde RMCGF-uitnodiging te winnen. In totaal zullen zeven categorieën te zien zijn op het programma van de RMCET – Mini MAX, Junior MAX, Senior MAX, DD2 en DD2 Masters.

IAME SERIES EUROPEES

De IAME European Series is een van de grootste en meest prestigieuze kartcompetities in Europa. Het evenement wordt georganiseerd door RGMMC en brengt enkele van de beste coureurs van over de hele wereld samen om te strijden om de titel van Europees kampioen. 

Wenst u graag meer informatie Karting evenementen ?

Surf dan naar https://www.iameeuroseries.com/

Verder zijn wij ook nog regelmatig aanwezig op verschillende Karting evenementen waar onze volledige pop-up shop niet aanwezig zal zijn. Maar u kan ons altijd bellen of we al dan niet aanwezig zijn en dan nemen wij graag uw bestelling mee naar de track!

Karting evenementen