Autosport evenementen

Tijdens volgende autosport evenementen kan je terecht in onze winkel te Circuit Zolder, gelegen in het hartje van de paddock van Circuit Zolder.  Wil je graag dat we bepaalde artikelen voor je meebrengen naar het circuit op één van deze Autosport Evenementen, neem dan even met ons contact zodoende we dit voor je kunnen meebrengen! In onze winkel kan je allerlei artikelen vinden. Ook de officiële merch van Circuit Zolder zal bij ons verkrijgbaar zijn!

Autosport Evenementen 2024

27-28 April Good Year Racing Days – DMV

1 Mei Skylimit Car Club Day

5 Mei Race Wars

18-19 Mei New Race Festival

25-26 Mei Belcar

16 Juni Petrolhead Sunday

20 Juni Sprint Cup Challange

22-23 Juni  Belgian Truck Grand Prix

Previous slide
Next slide

6-7 Juli 25h Funcup Zolder Super Prix

20-21 Juli Historic Grand Prix

4 Augustus Skylimit Car Club

21-25 Augustus 24h Zolder

1 September Skylimit Classic Car Club

29 September Skylimit Car Club

5-6 Oktober Zolder Fun Festival

12-13 Oktober Nascar Festival

16 November Race Promotion night

Speedwear is al geruime tijd partner van Circuit Zolder en staat daarom op alle events van Circuit Zolder klaar met raad en daad, voor U. Speedwear is een gerenommeerde winkel gespecialiseerd in racekleding en -accessoires. We hebben toegang tot een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten die U kan helpen om U het beste te voelen tijdens de races. Dit betekent dat onze klanten en andere racefanaten ter plaatse kunnen winkelen en professioneel advies kunnen krijgen van ons team van experts. Het maakt het ook gemakkelijker om last-minute aankopen te doen. Daarnaast is het ook een geweldige gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van racekleding en -accessoires.

Bent U iets vergeten mee te nemen? Dan hebben wij het wellicht klaar liggen in de winkel. Maar ook leuke gadgets staan voor u klaar in onze POP-UP winkel. Wij hebben ook altijd een ruim assortiment van de unieke Circuit Zolder official Merch klaarliggen in onze winkel voor u. Ideaal om mee te nemen of cadeau te doen aan een race-fan.

Door aanwezig te zijn op de evenementen van Circuit Zolder, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en hen helpen om het beste uit hun races te halen. Het is een unieke en waardevolle ervaring die we graag delen met iedereen die de passie voor de autosport en motorsport deelt.

Verder zal onze pop-up shop ook geregeld geopend zijn tijdens internationale trackdays en of Skylimit trackdays. Hebt u iets nodig die dag? Bel ons even van te voren of we geopend zijn!

U vindt onze POP-UP Shop in het hartje van de paddock.

Autosport evenementen​