Autosport Evenementen

Om onze klanten een optimale service te bieden, trachten wij als Speedwear aanwezig te zijn op diverse autosport wedstrijden.

Op Circuit Zolder kan U terecht in onze winkel, gelegen in het hartje van de paddock dit tijdens onderstaande autosport evenementen. Daar treft u een basisselectie van producten samengesteld uit ons uitgebreide assortiment van categorieën welk we in onze 1000 m2 shop te Herentals beschikbaar hebben én bieden wij een stijlvolle kledinglijn en gadgets van Circuit Zolder Officiële Merchandising.

Lees meer

Circuit Zolder Track Shop OPEN tijdens onderstaande events **

Autosport Evenementen

Speedwear is al geruime tijd partner van Circuit Zolder en staat daarom op alle Autosport Evenementen van Circuit Zolder klaar met raad en daad, voor U. Speedwear is een gerenommeerde winkel gespecialiseerd in racekleding en -accessoires. We hebben toegang tot een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten die U kan helpen om U het beste te voelen tijdens de races. Dit betekent dat onze klanten en andere racefanaten ter plaatse kunnen winkelen en professioneel advies kunnen krijgen van ons team van experts. Het maakt het ook gemakkelijker om last-minute aankopen te doen. Daarnaast is het ook een geweldige gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van racekleding en -accessoires.

Speedwear, reeds een vertrouwde partner van Circuit Zolder, speelt een belangrijke rol bij alle Autosport Evenementen op dit dynamische circuit. Als specialist in racekleding en -accessoires biedt Speedwear niet alleen een uitgebreide keuze aan topkwaliteit producten, maar staat ook garant voor professioneel advies en ondersteuning. Dit is een essentiële service voor elke race-enthousiast, of u nu een ervaren coureur bent of een beginner in de autosport.

Op locatie bij Circuit Zolder maakt Speedwear het mogelijk voor racers en fans om ter plekke hun benodigdheden te verkrijgen. Dit is niet alleen handig voor last-minute behoeften, maar biedt ook de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van experts die zeer getalenteerd zijn in de autosportwereld. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste helm, het vinden van de perfecte race-overall, of het selecteren van de meest effectieve veiligheidsuitrusting, het team van Speedwear staat klaar om u te helpen.

Daarnaast biedt het partnership met Circuit Zolder een unieke kans voor Speedwear om haar nieuwste producten te presenteren en klanten op de hoogte te houden van de laatste trends en technologieën in racekleding en accessoires. Dit zorgt ervoor dat u altijd voorop loopt in zowel stijl als veiligheid. Kortom, Speedwear is een onmisbare partner voor iedereen die zijn race-ervaring naar een hoger niveau wil tillen.

Bij Track Shop begrijpen we dat een dag op het circuit zowel spannend als hectisch kan zijn. Het is niet ongewoon dat bezoekers iets vergeten mee te nemen. Gelukkig staat ons team klaar om u te helpen met een breed assortiment met Circuit Zolder Merchandising aan essentiële artikelen die uw dag kunnen redden. Van zonnebrillen en petten tot aan oordopjes en zonnecrème, wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt.

Daarnaast bieden wij in onze winkel een leuke collectie gadgets aan die elke race-enthousiast zal bekoren. Denk hierbij aan exclusieve kledij, petten, sleutelhangers en meer, allemaal perfect om uw liefde voor de racewereld te tonen of als uniek geschenk voor een andere fan.

En voor de echte liefhebbers hebben wij een speciale traktatie: een ruim assortiment van de officiële Circuit Zolder merchandise. Deze unieke items zijn niet alleen een prachtige herinnering aan uw bezoek, maar ook ideaal om cadeau te doen aan een race-fan. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol T-shirt, een pet of andere memorabilia, u vindt het allemaal bij onze Track Shop. Bezoek ons dus snel, en maak uw race-ervaring compleet!

Door aanwezig te zijn op de evenementen van Circuit Zolder, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en hen helpen om het beste uit hun races te halen. Het is een unieke en waardevolle ervaring die we graag delen met iedereen die de passie voor de autosport en motorsport deelt.

Tijdens de Internationale Trackdays en Skylimit Trackdays streven we ernaar om onze winkel open te houden zodat u toegang hebt tot alle essentiële benodigdheden die uw race-ervaring kunnen verbeteren. Of het nu gaat om helmonderdelen, racekleding of technische ondersteuning, wij staan klaar om u te helpen.

Uw succes en tevredenheid zijn onze prioriteit, en we zullen er alles aan doen om te zorgen dat u optimaal voorbereid bent. Bel ons gerust, als je iets wenst dat we zeker mee naar het event brengen, wij zijn er om u te helpen!

**Het is belangrijk voor klanten en bezoekers om te weten dat de deelname van ons personeel aan verschillende evenementen geen invloed heeft op de openingstijden van onze winkel in Herentals. Onze winkel blijft open volgens de normale openingstijden, ongeacht de aanwezigheid van ons team bij externe activiteiten. Dit betekent dat onze klanten altijd kunnen rekenen op onze diensten en producten, zelfs tijdens drukke periodes waarin we vertegenwoordigd zijn op events.