Personalisatie teamwear en promotiekleding

Personalisatie teamwear en promotiekleding, heeft u een bedrijf, school of instelling? Wilt u goed voor de dag komen? Teamgeest creëren? Van sportieve caps, broeken, shirts, sjaals tot en met jassen en paraplu’s etc. hebben wij alles voor een perfecte uitstraling in huis. Bovendien kunnen wij deze bedrukken en/of borduren en voorzien van uw naam of logo of wat u maar wilt.

Naast de logo’s van uw bedrijf of team, stelt ons team ook een aantal mogelijkheden voor in verband met het design. Zo kunnen er tal van stripings of overige sjablonen worden toegevoegd. Dit om de personalisatie teamwear en promotiekleding uiteindelijk helemaal af te maken. Wilt u meer informatie hierover? 

Neem hier zeker een kijkje welke mogelijkheden van promotiekledij we je kunnen aanbieden, klik hier.

Bel met 003214261421 of stuur ons een email

Waarom teamkledij bedrukken?

Vele teams en bedrijven zorgen ervoor om hun teamleden, medewerkers kleding te laten dragen met hun logo, slogan, boodschap, sponsors, … erop gedrukt. Wij bedrukken ook T-shirts voor scholen, colleges en sportteams.

Speedwear is een gerespecteerde naam in de autosportwereld en we bieden al meer dan 15 jaar onze personalisatiediensten aan wereldwijd en in de BeNeLux.

Door te werken met zeefdruktechniek op kleding kunnen wij van zowat ieder ontwerp een waar kunstwerk maken. Even geen ideeën meer? Geen probleem, wij staan u graag bij en helpen u de meest geschikte ontwerp te kiezen. Onze ruime kledingcollectie maakt het makkelijk om precies dat T-shirt te kiezen dat u wilt bedrukken en waarmee u in het oog zult springen.

Door onze jarenlange ervaring bedrukken wij T-shirts, sweaters, racekledij, …

  • Van de allerbeste kwaliteit
  • Bedrukkingen in één kleur
  • Meerkleurige T-shirtbedrukkingen tot wel 12 kleuren

 Dus, of u nu een marketingcampagne wilt lanceren, een goed doel wilt steunen of gewoonweg de filosofie van uw bedrijf, club of sportclub wilt uitdragen: breng eens een bezoekje aan onze showroom.

Borduren

Borduren geeft een stijlvolle look aan uw team, bedrijf.  Het is duurzaam en zorgt voor prachtige kleuren. 

Borduren is altijd chique en exclusief. U kiest voor kwaliteit, klasse en duurzaamheid. Stel uw ontwerp zelf samen en wij leveren u een kant en klare oplossing.

Of u nu een bestaand ontwerp kiest of de grootte, de kleur en het lettertype liever zelf samenstelt, we bieden u bij elk borduurwerk graag onze kwaliteiten.

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Elk borduurontwerp is immers anders. Zo’n ontwerp is afhankelijk van tal van factoren:

  • Hoe groot wordt uw ontwerp?
  • Op welk materiaal wordt er geborduurd?
  • Hoeveel steken en kleuren bevat uw ontwerp?
  • Kiest u voor een heren of damesmodel?

Prijskaartje

De totale kost van uw borduurontwerp hangt af van:

•    De afmetingen;
•    Het aantal steken;
•    Uw specifieke wensen.

Toch hebben we een richtlijn voor de prijs. Hoe groter uw borduurwerk, hoe meer steken en hoe hoger de prijs. Of u nu een groot of klein aantal bestelt, de prijs van het borduren blijft ongewijzigd.