-10%

SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4

1.326,60Bespaar 147,40

SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4

SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4 biedt een voordeelpakket voor alle personen die starten in de autosport of rallysport.  Zéér budgetvriendelijk.

Sparco RJ Rallyhelm

441,65
Sparco RJ Rallyhelm is gefabriceerd uit fiberglas. De helm is FIA gekeurd (8859-2015) en heeft optimale ventilatie. Het binnenwerk is verwisselbaar en uitwasbaar. Bij helm zijn inclusief HANS clipsen en is er een mogelijkheid tot montage van communicatie.
Wissen

20 graden HANS systeem voor autosport

344,85
20 graden HANS systeem voor autosport, deze nekbeschermer biedt u een extra veiligheid bij ongevallen. Verkrijgbaar in medium of large.
Wissen

P1 Fia suit type CLUB Zwart

301,00
P1 Fia suit type CLUB Zwart is een budgetvriendelijke overall voor zij die veel deelnemen aan trackdays of sporadisch racen.
Wissen

P1 Apex Racehandschoen fluo geel : Basis handschoen voor racewagens

72,00
P1 Apex Racehandschoen fluo geel : Basis handschoen voor racewagens. De P1 Apex handschoen is het basismodel van P1. Deze handschoen is alsook FIA gekeurd waardoor je met deze stijlvolle handschoen probleemloos aan de start kan staan. Deze racehandschoen geeft de piloot voldoende grip op het stuur zodat men geen pijnlijke handen krijgt na een lange stint in de racewagen.
Wissen

P1 Advanced Racewear Modacrylic helmmuts Racing zwart

35,00
P1 Advanced Racewear Modacrylic helmmuts Racing zwart geeft brandwerende bescherming en is zacht voor de huid.

P1 Ondershirt NOMEX FIA Keuring : Economy

82,20
P1 Ondershirt NOMEX FIA Keuring is budgetvriendelijk, sterk aangeraden om te gebruiken tijdens trackdays waar het dragen van brandvertragende kledij verplicht is.
Wissen

P1 onderbroek FIA keuring Economy

66,55
P1 onderbroek FIA keuring Economy is budgetvriendelijke oplossing als je aan een race of trackday deelneemt waar je FIA gehomologeerde kledij dient te dragen. Diverse maatvoeringen.
Wissen

P1 Advanced Racewear PRIMA

143,95
P1 Advanced Racewear PRIMA , 100% italiaanse makelij, klassiek design met een fluogeel accent. Stevige onderzool.  Afwasbaar.
Wissen

P1 Racewear Zwarte Nomex Sokken

32,65
Met het zelfde comfort maar met meer bescherming. De P1 Racewear Zwarte Nomex Sokken zijn net iets langer dan wat volgens de FIA vereisten moet.
  • 100% Nomex, ARAMID
  • FIA 8856-2018 homologatie
Wissen
Artikelnummer: SPWR-SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4 Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4

SpeedDeal Ready-to-Drive FIA #4 biedt een voordeelpakket voor alle personen die van start gaan  in de autosport of rallysport. Zéér budgetvriendelijk.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • P1 Advanced Overall type ‘CLUB’ kleur zwart of zilver
  • Ondershirt
  • Onderbroek
  • Balaclava
  • Kousen
  • Raceschoenen
  • HANS System 20°
  • Sparco RJ rallyhelm

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Scroll naar top