-19%

SpeedDeal Minus X Alpinestars Kartingpakket #2

149,95Bespaar 34,95

SpeedDeal Minus X Alpinestars Kartingpakket #2

SpeedDeal Minus X Alpinestars Kartingpakket #2 is een set te gebruiken in de karting tegen aantrekkelijke prijs.

Minus 273 handschoen karting POLY

59,95
Minus 273 handschoen karting POLY. Gemaakt van een zeer elastisch, licht, ademend materiaal van poly-spandex, voor een sport waar elke gram telt. Diverse maatvoeringen beschikbaar.
Wissen

Alpinestars Karting Schoenen TECH-1 K v2

124,95
Alpinestars Karting Schoenen TECH-1 K v2 is zo ontwikkeld om de stress van kartraces te weerstaan met enkele ontwerp verbeteringen.  En heeft een layout met smaak voor design welke combineerbaar is met diverse kleuren van overall.
Wissen
Artikelnummer: SPWR-Minus-Astars-FL Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal Minus X Alpinestars Kartingpakket #2

SpeedDeal Minus X Alpinestars Kartingpakket #2 is een set te gebruiken in de karting tegen aantrekkelijke prijs.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • Schoenen: Alpinestars Karting Schoenen Tech-1 K V2
  • Handschoenen: Minus 273 Kartinghandschoenen Poly fluo geel

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Scroll naar top