Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting en méér!
-10%

SpeedDeal Karting Astars RED #11

169,95Bespaar 19,90

SpeedDeal Karting Astars RED #11

SpeedDeal Karting Astars RED #11 is een set van karting Alpinestars accessoires tegen aantrekkelijke prijs.

Alpinestars Graphic Tech 1-K Race V2 karting handschoen

42,95
Alpinestars Graphic Tech 1-K Race V2 karting handschoen comfortabele handschoen met maximale grip.  Met als kenmerken strech, voorgevormde vingers en ventilerend.
Wissen

Alpinestars Karting Helmmuts KX 

24,95
Alpinestars Karting Helmmuts KX vervaardigd van stretchmateriaal, lichte en comfortabele binnenvoering. Vervaardigd uit stretchstof. Een lichte en comfortabele materiaal zorgt voor een aangenaam draagcomfort en een goede ventilatie aan haarwortels. 1 Maatvoering.

Alpinestars TECH-1 K v2 Kartschoen

134,95
Alpinestars TECH-1 K v2 Kartschoen is zo ontwikkeld om de stress van kartraces te weerstaan met enkele ontwerp verbeteringen.  En heeft een layout met smaak voor design welke combineerbaar is met diverse kleuren van overall.
Wissen
Artikelnummer: SPWR-Red#11 Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal Karting Astars RED #11

SpeedDeal Karting Astars RED #11

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • Handschoenen: 3553022-1293
  • Schoenen: 2712022-312
  • Balaclava: 4756521-13

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Scroll naar top