Aanbieding!

SpeedDeal helmpakket Trackday

984,95Bespaar 107,90

SpeedDeal helmpakket Trackday

SpeedDeal helmpakket Trackday bevat een leuke combinatie tegen aantrekkelijke prijs van onze Top-merken Arai en HANS voor de racers die op een veilige manier op het circuit willen rijden.

Uitverkocht

Beschrijving

SpeedDeal helmpakket Trackday

SpeedDeal helmpakket Trackday bevat een leuke combinatie van producten die je zeker nuttig zal vinden om te gebruiken op het circuit,
voor autosportwedstrijden, rallywedstrijden van ons Top-merken Arai en HANS.

Profiteer van deze SpeedDeal en geniet van vele veilige uurtjes op het autosportcircuit. De set bestaat uit:

  • Arai GP6S Autosporthelm
    Arai GP6S autosporthelm is de helm om op een veilige manier te gaan racen of deel te nemen aan een trackday
  • HANS Clips Zilver
    Deze dienen geïnstalleerd te worden op de helm om het bevestigen van een HANS Systeem mogelijk te maken.
  • HANS Systeem 20°
    Biedt je een extra veiligheid voor je nek bij een eventueel incident.

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 38 × 29 × 28 cm