Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!
-12%

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2

649,95Bespaar 89,00

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2 is een set voor de autosport tegen aantrekkelijke prijs.

Alpinestars nomex pak ATOM

499,95
Alpinestars nomex pak ATOM is het instapmodel bij de autosport racepakken van het merk Alpinestars.  Ideaal voor de beginnende autopiloot, drifter, ... of te gebruiken voor de tankers. Personaliseerbaar met diverse logo's contacteer ons verkoopsteam.
Wissen

Zamp autosport helm RZ 59 Mat Grijs

289,00
De Zamp autosport helm RZ 59 Mat Grijs combineert de nieuwste Snell SA2020-helmtechnologie met kwaliteitsontwerp om de absoluut beste helm op de markt te bieden! Dit model biedt geweldige ventilatie en comfort met een slank en eenvoudig ontwerp om koel te blijven en beslaan te voorkomen in extreme raceomstandigheden. De RZ-59 biedt een geweldige pasvorm, hoogwaardige afwerking en de meest concurrerende prijs die beschikbaar is in de branche. De verbluffende matgrijze afwerking biedt een geweldige helm op instapniveau voor circuitdagen, karting en andere door SA2020 bestuurde races.
Wissen
Artikelnummer: SPWR-zamp.astars2 Categorie: Tags: , , , , , ,

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2

SpeedDeal Autosport ZAMP X ALPINESTARS #2 is een set voor de autosport tegen aantrekkelijke prijs.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • Overall: 3352722-119
  • Helm: H77215F

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Fabrikant

Scroll naar top