Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
-10%

SpeedDeal Arai Auto

Veel plezier met deze SpeedDeal!! 957,55

SpeedDeal Arai is het voordeelpakket voor de aanschaf van de Arai helm met toebehoren, hét moment om te profiteren van deze aanbieding.

Beschikbaar via nabestelling

Arai GP6 S

899,00
Arai GP6 S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel speciaal ontworpen voor gebruik in autoracing, voorzien met brandvertragende binnenvoering.
Wissen

Arai GP-6 vizier donker voor kart- en autosporthelm

129,95
Arai GP-6 vizier donker voor kart- en autosporthelm. Een halfdonker vizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen. Dit vizier is zowel geschikt voor de Arai SK6 kartinghelm, als voor de Arai GP6-S autosporthelm.

Helmtas Universeel

44,95
Helmtas Universeel kan aangewend worden voor diverse merken van helmen  zoals Arai Helmet, Bell Helmet, Sparco, Stilo.  Frisse uitstraling en de nadruk op een zéér sterke en duurzame tas voor de opberging van je helm.  Stevige rits en handvat.
EAN: N/A Artikelnummer: Combi Friends - Autosport Categorie: Tags: , , , , ,

SpeedDeal Arai

Schitterend helm pakket profiteer van dit voordeel pakket SpeedDeal Arai nu verkrijgbaar met extra hoge korting. Met deze helm ben je goed beschermd bovendien ziet dit er bijzonder tof uit. Gecombineerd met de Arai helmtas zodat je helm eveneens optimaal beschermd is en daardoor langer meegaat. Tevens zorgt het Arai vizier naast bescherming voor een fraaie uitstraling. Uiteindelijk dus dubbel voordeel enerzijds een optimale bescherming anderzijds een aantrekkelijke prijs.

Het SpeedDeal pakket Arai, de absolute top producent onder de helmen bestaat uit:

  • GP6S Arai autosporthelm
    Arai GP6 S Autosporthelm FIA keuring met M6 studs Hans clips optioneel speciaal ontworpen voor gebruik in autoracing, voorzien met brandvertragende binnenvoering.
  • Speedwear helmtas
    Je (Arai) helm veilig mee naar het circuit in deze helmtas.
  • Vizier Arai , kleur dark smoke
    Arai GP-6 vizier donker voor kart- en autosporthelm. Een halfdonker vizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen. 

*SpeedDeals niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 30 × 30 × 30 cm
Scroll naar boven