Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
-11%

SpeedDeal Arai karting

759,55

Arai SK6 karthelm voor indoor en outdoor kleur wit

679,00
Arai SK6 karthelm voor indoor en outdoor kleur wit, de binnenschaal is gefabriceerd uit 1 geheel welke uniek is in de helmenindustrie.  Speciaal ontwikkeld voor gebruik in karting, grote visieropening. Verwijderbare wangpads.
Wissen

Arai GP-6 vizier donker voor kart- en autosporthelm

129,95
Arai GP-6 vizier donker voor kart- en autosporthelm. Een halfdonker vizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen. Dit vizier is zowel geschikt voor de Arai SK6 kartinghelm, als voor de Arai GP6-S autosporthelm.
EAN: N/A Artikelnummer: 24618 Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal Arai karting

Aantrekkelijk geprijsde SpeedDeal Arai karting. Deze super veilige helmset voor in- en outdoor karting van ons Top-merk Arai is nu bijzonder laaggeprijsd.

Profiteer van deze SpeedDeal en geniet van vele veilige uurtjes op het kartcircuit. De set bestaat uit:

  • SK6 Arai karthelm voor indoor en outdoor in de kleur wit
    Arai SK6 karthelm voor indoor en outdoor kleur wit, de binnenschaal is gefabriceerd uit 1 geheel welke uniek is in de helmenindustrie.  Speciaal ontwikkeld voor gebruik in karting, grote vizieropening. Verwijderbare wangpads.
  • GP6 Arai vizier donker voor je karthelm
    GP-6 vizier van Arai donker voor je karthelm. Een halfdonker vizier biedt niet enkel het comfort van een zonnevizier, maar voorziet veiligheid voor het aangezicht en ogen.
  • Speedwear helmtas
    Je (Arai) helm veilig mee naar het circuit in deze helmtas.
Scroll naar boven