-11%

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1

999,00Bespaar 119,95

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1 is een set voor de autosport tegen aantrekkelijke prijs.

Alpinestars nomex pak ATOM

449,95
Alpinestars nomex pak ATOM is het instapmodel bij de autosport racepakken van het merk Alpinestars.  Ideaal voor de beginnende autopiloot, drifter, ... of te gebruiken voor de tankers. Personaliseerbaar met diverse logo's contacteer ons verkoopsteam.
Wissen

Zamp RZ 65D Autoracehelm Carbon Zwart/grijs

669,00
Zamp RZ 65D Autoracehelm Carbon Zwart/grijs De RZ-65D is een premium carbon helm die geschikt is voor een groot aantal verschillende race set ups. Met een aantrekkelijke dikke carbon weven zal het opvallen op elke track over de hele wereld. Compleet met de nieuwe Snell SA2020 rating op een ultra lichtgewicht grote koolstofvezel weefsel van de RZ 65D biedt ultiem comfort en veiligheid voor bestuurders in warm weer of op lange stints.
Wissen
Artikelnummer: SPWR-zamp.astars1 Categorie: Tags: , , , ,

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1

SpeedDeal ALPINESTARS X ZAMP #1 is een set voor de autosport tegen aantrekkelijke prijs.

Profiteer van deze SpeedDeal set bestaande uit:

  • Overall: 3352722-119
  • Helm: H775C15

Speedwear : Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier! Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.

Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen. Belangrijke aandachtspunten zijn: Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, … Budget van de piloot Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, … Frequent of sporadisch gebruik van de items?  Voorkeur van merk …

Scroll naar top