fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!
-10%

SpeedDeal Alpinestars indoor karting

115,00

Alpinestars Kart Indoor Suit budgetvriendelijk

94,95
Alpinestars Kart Indoor Suit budgetvriendelijk – Zwart Rood is een overall vervaardigd uit hoogwaardig polyester katoen. Voorzien met broekzakken en borstzakje en velcro om de overall op een eenvoudige manier passend te maken voor de gebruiker. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.
Wissen

SpeedDeal Alpinestars indoor karting

SpeedDeal Alpinestars indoor karting fantastische combinatie voor de indoor kart-sport liefhebber. Deze kartoveral valt soepel en is bovendien voorzien van voldoende zakken, zowel op de broek als op de borst. Tevens kan je met de velcro de overall op een eenvoudige manier passend maken. De heerlijke handschoenen zorgen voor een goed contact met je stuur zodat je je heerlijk karturen kan maken.

  • Alpinestars Kart Indoor Suit budgetvriendelijk
    Alpinestars Indoor kart suit in zwart rood is een overall vervaardigd uit hoogwaardig polyester katoen. Voorzien met broekzakken en borstzakje en velcro.
  • Alpinestars Tech 1-K Race karthandschoen zwart wit
    Alpinestars Tech 1-K Race karthandschoen zwart wit is aan de binnenzijde voorzien van silicone pads om een aangenaam stuurgevoel te geven. Tech 1-K Race is het basismodel van de Alpinestars karthandschoenen, uiteindelijk zijn ‎de wensen van een kartpiloot hierin verwerkt. Denk hierbij aan bewegingsvrijheid, ademend en aangename pasvorm.
Scroll naar boven