Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!

Alpinestars handschoen mekaniekers

36,95

Alpinestars handschoen mekaniekers verstevigde, elastisch, duurzaam werkhandschoen. Met de geleidende afdruk op de handpalm en de vingers, waardoor monteurs een tablet kunnen bedienen terwijl ze de handschoenen dragen.

Alpinestars handschoen mekaniekers

Alpinestars handschoen mekaniekers is een elastisch, duurzaam werkhandschoen.

De meeste werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische gevaren. Denk hierbij aan gevaren als het gevolg van schuren, scheuren, snijden en perforeren. Bij de meest simpele werkzaamheden kan het risico op blaren ontstaan. Daarom is het van belang om een kwalitatieve werkhandschoen te dragen.

Bescherming tegen mechanische risico’s

Bij het werken met scherpe objecten, materialen en/of gereedschap kan bescherming van handen en soms ook polsen en onderarmen essentieel zijn. Denk daarbij aan het werken met bijvoorbeeld glas, scherp staal en slagersmessen. Afhankelijk van de situatie zijn handschoenen van snijvaste vezels als Kevlar, Dyneema en Twaron (handelsnamen) noodzakelijk.

De handschoen is een hybride handschoen van vervaardigd van zéér kwalitatieve materialen, voorzien met mesh panelen voor een ademend vermogen.  De synthetische palm van suèdeleer zorgt ervoor dat de handschoen duurzaam is.

Een andere leuke eigenschap is de geleidende afdruk op de handpalm en de vingers, waardoor monteurs een tablet kunnen bedienen terwijl ze de handschoenen dragen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 20 × 3 cm
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Collectie

2022

Scroll naar boven