#2

259,90

Pitbox #2 biedt je een leuke combinatie van producten die je zeker nuttig zal vinden om te gebruiken op het circuit, in de werkplaats, ….  Neem regelmatig een kijkje op onze pitbox pagina om inspiratie op te doen. Shop the box and enjoy!

Limited Edition 2020 Alpinestars Kartingschoen SUPERSONIC

219,95
Limited Edition 2020 Alpinestars Kartingschoen is beperkt verkrijgbaar  Ga je regelmatig karten te Karting Genk, Spa-Francorchamps, Eindhoven, Lelystad, Eindhoven, Middelburg?  Dan wil je zeker het asfalt betreden met deze prachtige schoen van Alpinestars.  Samengevat, om optimaal de Alpinestars Tech 1 KZ kartschoenen te ervaren, kan dit item gecombineerd worden met een trendy Alpinestars kartpak, of bijhorende karthandschoenen!
Wissen

Alpinestars Tech 1-K Race V2 handschoen karting - Wit Rood

39,95
Alpinestars Tech 1-K Race V2 handschoen karting - Wit Rood comfortabele handschoen met maximale grip.  Met als kenmerken strech, voorgevormde vingers en ventilerend.
Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: #2 Categorie:

#2

Pitbox #2 biedt je een leuke combinatie van producten die je zeker nuttig zal vinden om te gebruiken op het circuit, in de werkplaats, …. Neem regelmatig een kijkje op onze pitbox pagina om inspiratie op te doen. Shop the box and enjoy!

Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier!

Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.  Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen.

Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, …
  • Budget van de piloot
  • Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, …
  • Frequent of sporadisch gebruik van de items?
  •  Voorkeur van merk

 

 

Scroll naar top