#12

145,20

Pitbox #12 biedt je een leuke combinatie van producten die je zeker nuttig zal vinden om te gebruiken op het circuit, in de werkplaats, ….  Neem regelmatig een kijkje op onze pitbox pagina om inspiratie op te doen. Shop the box and enjoy!

Sparco helmtas type Dry Tech compatibel met HANS Systeem

78,65
Sparco helmtas type Dry Tech is de ideale tas voor je helm te beschermen tegen beschadiging en vuil.  Moderne look voorzien met Sparco logo's.

Sparco TRIP met 2 handvaten

66,55
Sparco TRIP met 2 handvaten is perfect om je uitrusting mee te nemen naar het circuit of voor een weekendje weg.  Sparco TRIP met 2 handvaten is een duurzame basic plunjezak, voorzien van 3 compartimenten. Wens je een reistas in een groter formaat met wielen? Een bijpassende helmtas?  Neem dan zeker een kijkje bij het volledige gamma van de reistassen die wij aanbieden. Mogelijkheid om een aantal reistassen met een naam te voorzien.
Artikelnummer: #12 Categorie:

#12

Pitbox #12 biedt je een leuke combinatie van producten die je zeker nuttig zal vinden om te gebruiken op het circuit, in de werkplaats, …. Neem regelmatig een kijkje op onze pitbox pagina om inspiratie op te doen. Shop the box and enjoy!

Advies op maat

Ben je op zoek naar nieuwe items of wil je extra items toevoegen aan je outfit? Heb je geen tijd of zin om winkels af te struinen? Kleuradvies of technisch advies in functie van de discipline die je beoefend nodig? Of zou je graag tips ontvangen over wat je het best zou gebruiken? Dan komt de hulp van ons verkoopteam goed te pas. Neem gerust vrijblijvend met ons contact, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Nieuwe inspiratie

Zag je iemand op het circuit lopen met een leuke overall of een mooi paar schoenen, en zou je een dergelijke stijl ook wel willen? Ook dat kun je gerust aan ons vertellen, door ons een berichtje te sturen of foto’s ter inspiratie te delen, kunnen we je verder helpen. Rest je enkel van start te gaan en je door ons te laten begeleiden naar een sporttas vol perfecte raceoutfits. Veel raceplezier!

Wij trachten steeds onze klanten de juiste aankopen te laten doen in functie van de disciplines die ze beoefenen.  Het is dan zéér belangrijk voor ons om het juiste profiel van onze klant te ontdekken, dit om de aankopen in de juiste richting te sturen.

Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Welke discipline? Kartsport, autosport, rally, trackdays, …
  • Budget van de piloot
  • Bepaalde kleurencombinatie te volgen ivm. sponsorcontracten, …
  • Frequent of sporadisch gebruik van de items?
  •  Voorkeur van merk

 

 

Scroll naar top