No products in the cart.

Christmas Shopping *

Gebruik deze code: kerst2018

*Profiteer tot en met 24 december. Niet cumuleerbaar met andere kortingen, op communicatie, helmdesign en outlet

Sparco KB-3 Kartschoen - Rood/ Wit : PROMO Schoen!

Sparco KB-3 Kartschoen – Rood/ Wit. De Mercury KB-3 is een middelhoge schoen gemaakt voor karting. Gemaakt van waterafstotend leer, ,een Velcro band voor verhoogde enkel ondersteuning en een mesh deelvenster voor verhoogde ademende werking. Het beschikt over contrasterende kant accenten, veters en zijkant met de handtekening van het Sparco logo.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Sparco KB-3 Kartschoen – Rood/ Wit

Sparco KB-3 Kartschoen – Rood/ Wit. De Mercury KB-3 is een middelhoge schoen gemaakt voor karting. Gemaakt van waterafstotend leer, ,een Velcro band voor verhoogde enkel ondersteuning en een mesh deelvenster voor verhoogde ademende werking. Het beschikt over contrasterende kant accenten, veters en zijkant met de handtekening van het Sparco logo. Voor meer grip en pedaal gevoeligheid heeft de Mercury KB-3 een anatomische binnenzool met volledig steunvlak en een geheel nieuwe ultralichte buitenzool die antislip, antistatisch oliebestendig is. In combinatie met een gepersonaliseerd kartpak vormt dit een geweldige uitrusting.

SAMENSTELLING:
Lederen bovenste en ultralight geperforeerde Polyester mesh.
UltraSlim Heavy-Duty Velcro.
Anatomische binnenzool
K01 ultraslim sole, antislip, antistatisch, oliebestendig.

KENMERKEN:
Super licht, maximaal ademende werking. Perfecte afdichting dankzij anatomisch sluiting. Nieuwe K01 ultraslim zool met hoge-grip gebieden.

Extra informatie

Maatkeuze Sparco Schoen Racing

44 (US 11 – Lengte 27,8-28,3 cm)

Translate »