Aanbieding!

Alpinestars kartingschoenen Tech 1 KZ – Zwart Turquoise

178,45

Alpinestars kartingschoenen Tech 1 KZ – Zwart Turquoise bezorgt de professionele kartpiloot een optimaal pedaalgevoel.  Verkrijbaar in diverse kleuren. Door het gebruik van premium materialen is de schoen stevig met behoud van verfijnde look. De onderzool is gefabriceerd uit 1 deel met als resultaat optimaal pedaalgevoel en flexibele beweegbaarheid.

Beschrijving

Alpinestars kartingschoenen Tech 1 KZ – Zwart Turquoise

Alpinestars kartingschoenen Tech 1 KZ – Zwart Turquoise is een zeer innovatieve kartschoen die speciaal ontworpen Is voor de professionele kartpiloot die zéér veel belang hecht aan een technische opbouw. Deze is voorzien met microperforatie delen voor optimale luchtdoorlaatbaarheid en maximaal pedaalgevoel. Door het gebruik van premium materialen is de schoen stevig met behoud van verfijnde look. De onderzool is gefabriceerd uit 1 deel met als resultaat optimaal pedaalgevoel en flexibele beweegbaarheid. De Tech 1 KZ heeft een speciale snelsluiting, gebaseerd op de Moto GP sluitingen. Daardoor trekt u de schoen helemaal rond uw voet. De snelsluiting creëert hierdoor een optimaal pedaalgevoel.

Zéér comfortabel premium schoen met maximum voldoening aan de eisen van de piloten: flexibel, lichtgewicht en koelingseffect. De schoen bevat een ‘sok-effect’, zodat er geen knelpunten in de schoen zijn. Daardoor is deze schoen een hoogvlieger in comfort en pasmaat!

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels dragen diverse coureurs uit de Formule 1  Alpinestars. Daarbij kenmerkt Alpinestars zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Samengevat, om optimaal de Alpinestars Tech 1 KZ kartschoenen te ervaren, kan dit item gecombineerd worden met een trendy Alpinestars kartpak, of bijhorende karthandschoenen!

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Maat kiezen

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 40,5, 41, 42, 42,5, 43, 43,5, 44, 45, 45,5, 46, 47

Collectie

'21

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.