Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Geel Fluo

139,95

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Geel Fluo omvat een palm die ontworpen is met een vernieuwende gripbehandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend gripgevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Geel Fluo

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Geel Fluo is ontworpen om aan de eisen te voldoen van de piloten die veel belang hechten aan een maximaal stuurgevoel.

Deze handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde. Deze eigenschappen geven een optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.

De palm is ontworpen met een vernieuwende grip behandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend grip gevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers.

Kan gebruikt worden op diverse types van sturen.

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top