Alpinestars Tech 1 T schoenen voor driftsport Zwart Zilver

224,95 189,95

Alpinestars Tech 1 T schoenen voor driftsport Zwart Zilver is een racingschoen gefabriceerd uit kwalitatieve materialen. Deze schoen is volledig gefabriceerd uit leder en is op bepaalde plaatsen voorzien van geperforeerde delen om de voet te laten afkoelen waardoor je voorkomt dat je tijdens het rijden geen opgezwollen voeten krijgt.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Alpinestars Tech 1 T schoenen voor driftsport Zwart Zilver

Alpinestars Tech 1 T schoenen voor driftsport Zwart Zilver is goedgekeurd is om deel te nemen aan wedstrijden die een FIA keuring vereisen. Dit is een ‘laag’ enkelmodel met standaardveters en een velcro sluiting.
Door de ergonomische vorm aan de hiel biedt deze schoen je het nodige comfort en steun. De plattere voorzool een beter pedaalgevoel, waardoor je een niveau verschil hebt tussen voor en achterkant van de zool. Deze schoen is volledig gefabriceerd uit leder en is op bepaalde plaatsen voorzien van geperforeerde delen om de voet te laten afkoelen waardoor je voorkomt dat je tijdens het rijden geen opgezwollen voeten krijgt.
Alpinestars Tech 1-T autoracingschoenen is ideaal voor piloten die de voorkeur geven aan schoenen voorizen met een iets stevigere/verhoogde zool aan de hiel.

Gewicht 1 kg
Maatkeuze Alpinestars Schoen FIA

37 (US 5), 38 (US 6), 39 (US 7), 40 (US 7,5), 41 (US 8,5), 42 (US 9), 43 (US 10), 44 (US 11), 45,5 (US 12), 47 (US 13)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top