Speedwear POP-UP Iame World Finals 2021 te Adria Raceway van 18/10 tem. 23/10/21 , Winkel te Herentals blijft geopend!

Alpinestars Race v2 Nomex Shirt Lichtgrijs FIA keuring

Nomex Festival! 64,95

Alpinestars Race v2 Nomex Shirt Lichtgrijs FIA keuring is aan te raden voor piloten/crew die niet graag een strak t-shirt dragen maar toch optimale bescherming willen hebben. Standaard nomex onderkleding. FIA gekeurd.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 4754018-970 Categorie: Tags: , , , ,

Alpinestars Race v2 Nomex Shirt Lichtgrijs FIA keuring

Alpinestars Race v2 Nomex Shirt Lichtgrijs FIA keuring: ideale bescherming onder je FIA racepak tijdens trackdays, autosportwedstrijden, rallywedstrijden, rallycross ….

Alpinestars Nomex Race top is een FIA Approved t-shirt gefabriceerd van Nomex® , welke een veilige en comfortabele laag onder je pak geeft.

De draden bevattenDuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt. Qua maatvoering mag je dit gelijkstellen aan uw dagdagelijkse t-shirtmaat.

Alpinestars Nomex Race top is aan te raden aan piloten/crew die niet graag een strak t-shirt dragen maar toch een optimale bescherming willen hebben.

Nomex

Niet enkel de overalls, maar ook de schoenen, het ondergoed, de handschoenen en de rijdersmutsen worden nu gemaakt uit deze synthetische vezel, dat een aramide is net als het verwante materiaal Kevlar. Het is niet enkel opgewassen tegen hitte en vuur, maar beschermt de rijder ook tegen bijtende gassen en zuren.

Gewicht 1 kg
Maatkeuze Alpinestars Nomex

Small, Medium, Large, XL, XXL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top