-67%

Alpinestars Nomex Top zwart voor autosport – FIA gekeurd

119,95 40,00

Alpinestars Nomex Top zwart voor autosport – FIA gekeurd: ideale bescherming onder je FIA racepak tijdens trackdays, autosportwedstrijden, rallywedstrijden, rallycross ….

Opgelet! Laatste collectiestuks te verkrijgen tegen voordelige prijzen! OP= OP 

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Alpinestars Nomex Top zwart voor autosport – FIA gekeurd

Alpinestars Nomex Top zwart voor autosport – FIA gekeurd: ideale bescherming onder je FIA racepak tijdens trackdays, autosportwedstrijden, rallywedstrijden, rallycross …. Alpinestars Nomex Race top is een FIA Approved t-shirt gefabriceerd van Nomex® , welke een veilige en comfortabele laag onder je pak geeft. Qua maatvoering mag je dit gelijkstellen aan uw dagdagelijkse t-shirtmaat. Dit soort Alpinestars ondergoed is aan te raden aan piloten/crew die niet graag een strak t-shirt dragen maar toch een optimale bescherming willen hebben.  Dit T-shirt is perfect voor kartingpiloten die tijdens winterse weersomstandigheden een aangenaam passende shirt verkiezen onder hun overall.

Opgelet! Laatste collectiestuks te verkrijgen tegen voordelige prijzen! OP= OP 

Nomex

Niet enkel de overalls, maar ook de schoenen, het ondergoed, de handschoenen en de rijdersmutsen worden nu gemaakt uit deze synthetische vezel, dat een aramide is net als het verwante materiaal Kevlar. Het is niet enkel opgewassen tegen hitte en vuur, maar beschermt de rijder ook tegen bijtende gassen en zuren.

Homologatie : 8856-2000

Kleur : zwart

Maatkeuze Alpinestars Nomex

Small

Scroll naar top

Onze winkel is open….
maak hier uw afspraak!

Speedwear-15Y-01-1.jpg

15 jaar Speedwear

Ontvang daarom tijdelijk

10% Korting*

Bij besteding van meer dan € 100*