Donderdag 13 mei tot en met maandag 17 mei zijn wij gesloten

-52%

Arai SZ/M city helm – Pearl zwart

200,00

Arai SZ/M city helm – Pearl zwart is de perfecte keuze voor zowel rijders die korte afstanden doen, graag in het stadscentrum rondrijden en toerrijders. Het grote vizier biedt voldoende bescherming tegen de wind en het weer , terwijl de uitmuntende pasvorm perfect is voor de lange afstandsrijder. Dit type helm biedt een efficiënt ventilatiesysteem met meerdere ventilatiestukken. De pasvorm kan kan men aanpassen door dikkere of dunnere wangstukken.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,

Arai SZ/M city helm – Pearl zwart

Arai SZ/M city helm – Pearl zwart is de perfecte keuze voor zowel rijders die korte afstanden doen, graag in het stadscentrum rondrijden en toerrijders. Het grote vizier biedt voldoende bescherming tegen de wind en het weer , terwijl de uitmuntende pasvorm perfect is voor de lange afstandsrijder. Dit type helm biedt een efficiënt ventilatiesysteem met meerdere ventilatiestukken. De pasvorm kan men aanpassen door dikkere of dunnere wangstukken.

De ventilatie bovenaan het vizier dat ervoor zorgt dat het voorhoofd altijd koel blijft . Deze koele lucht wordt dan geleid in de helm naar de achterzijde van het hoofd.

De helm beschikt over dezelfde fiberglasschaal van Arai’s topracehelm RX-7V , voorts is er 5 jaar fabrieksgarantie op de helm.

Bovenaan het hoofd en achterhoofd is een optimale ventilatie, de laatste dient voor ritten in de regen zodat er zeker geen water in de helm kan lopen wanneer het toch wat warmer is. Voordeel aan die ventilatie is dat ze alle warme lucht uit de helm trekt bij regenweer.

Oorschelpen met hun schokabsorberende liner worden aangeboden in verschillende dikte maten, om de helm zo goed mogelijk aan te passen. Rond de oren is er voldoende ruimte zodat men een aangenaam gevoel heeft in de helm en men gemakkelijk een communicatiesysteem kan inbouwen.

 

Maatkeuze Arai Racing

3XL

Wanneer je online gaat shoppen is het erg handig dat je precies weet welke maat je nodig hebt. Om je op weg te helpen vind je hieronder een overzicht van de Arai maattabel zodat je makkelijker kunt inschatten welke helmmaat je het best kunt kiezen in functie van welk helmtype.

Om de juiste maatvoering te bepalen, dient u uw hoofdomtrek te meten net boven de oren langs de slapen.

Het is belangrijk om te weten dat wij EUROPESE maten verkopen, op het internet zie je vaak Arai helmen te koop staan aan een lager tarief, deze zijn meestal Arai helmen met JAPANSE maatvoering.  Het grootste verschil zit hem in de binnenzijde van de helm nota bene een Europeaan heeft een ovaal hoofd in de lengte en een Japanner heeft een ovaal hoofd in de breedte. Opletten dus bij aankoop van een helm dat u de correcte Europese maatvoering volgt.

Heeft u twijfels over een bepaalde ‘echtheid’ van een Arai helm, contacteer ons vrijblijvend als invoerder binnen de BELUX voor de Arai autosport en kartproducten helpen wij u graag verder.

Inzake autosporthelmen dienen personen die een bril dragen er rekening mee te houden dat de visieropening van de GP5 WP een breder en hoger gezichtsveld biedt maw. makkelijker is om een bril op te zetten.

 

Maat XXS XS S M L XL XXL
Model
GP6 S/PED
GP6 S/PED
GP6 S/PED
GP6 S/PED
GP6 S/PED
GP6 S/PED
GP6 S/PED
Hoofdomtrek in cm
-
54
55-56
57-58
59
60-61
-
Model
JET
JET
JET
JET
JET
JET
JET
Hoofd
-
54
55-56
57-58
59
60-61
62-63
Model
SK 6
SK 6
SK 6
SK 6
SK 6
SK 6
SK 6
Hoofd
-
54
55-56
57-58
59-60
61-62
-
Model
CK6 Child
CK6 Child
CK6 Child
CK6 Child
CK6 Child
CK6 Child
CK6 Child
Hoofd
50-51
52-53
54-56
57-58
59
-
-
Scroll naar top