,

Unigo 7006 Ready-to-Race kit voor karting

706,85

Unigo 7006 Ready-to-Race kit voor karting is kant en klare kit met GPS sensor, watertemperatuursensor, toerentalsensor en magneetsensor voor de tijdsopname.

Artikelnummer: Unigo 7006 - Racekit Categorieën: ,

Unigo 7006 Ready-to-Race kit data logging systeem voor karting inclusief GPS sensor

Unigo 7006 Ready-to-Race kit voor karting, watertemperatuursensor, toerentalsensor en magneetsensor voor de tijdsopname.

UniGo 7006 is zowel een Laptimer en een datalogger. Dit betekent dat alle gegevens maximaal 60 keer per seconde in de Laptimer worden opgeslagen. Het maakt het mogelijk om de resultaten over te brengen naar een pc of MAC voor verdere analyse.

De set bevat de Laptimer met vrije keuze van de ontvanger (magneet, lus of IR), RPM-draad, voedingskabel en een batterijhouder voor zes AA-batterijen. Het biedt u de mogelijkheid om rondetijden en motoromwentelingen te meten.

Ready-to-Race kit omvat :

  • UniGo 7006 : basissysteem voor de registratie van rondetijden en waarneming van toerental van de motor : 604 € BTW incl
  • Door de aanwezigheid van de GPS sensor wordt de snelheid gemeten en de rondetijden.  Alle CIK gehomologeerde circuits kan je via een plug-in downloaden in het Unigo 6005 systeem, dit geeft als voordeel dat je geen magneetstrippen meer mpet instellen als je op een nieuwe baan aankomt.  Zéér gebruiksvriendelijk.
  • Water Temperatuur sensor : kabel + sensor : 102,85 € BTW incl.

Deze module is uitbreidbaar (optioneel):

  • Professionele uitlaattemperatuur sensor om een nauwkeurige meting te bekomen, inclusief fitting, dit is een onderdeel om extra op de uitlaat te lassen. + 240 € BTW incl.
  • Splitter temperatuur dient aangekocht te worden om gebruik te kunnen maken van de professionele uitlaattemperatuursensor en de watertemperatuursensor. + 51 € BTW incl.
  • Geen batterijen inbegrepen.
  • USB kabel (Unigo) : 44,77 € BTW incl.

 

 

Scroll naar top