Vanaf dinsdag 10 JANUARI 2023 GEOPEND!

SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4

1.350,00

SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4 onmiddellijk leverbaar!

EAN: N/A Artikelnummer: SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4 Categorie: Tags: , , , , , ,

SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4

SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4 omvat design, helmspuiting en Stilo kartingthelm ST-5 CMR. Wil je snel een helm hebben met een leuke uitstraling dan is deze deal speciaal voor jou!

Deze Read-To-Ship Deal heeft een vaste prijs welke volgende artikelen omvat:

SpeedPaint Deal Ready-To-Ship #4

Ga je regelmatig indoorkarten te Inkart, Faslane Karting, Goodwill karting, … of outdoorkarten te Mariembourg, Karting Genk of Spa-Francorchamps? Dan is deze SpeedPaint Deal het ideaal pakket om mooi en veilig voor de dag te komen.

Heb je graag een helmdesign volgens jouw wensen? Dit kan perfect door onze designer ontworpen worden van A tot Z.  Voor meer informatie, neem contact met ons.

Waarom kiezen voor Speedwear?

Bij ons ben je op de perfecte plaats voor het personaliseren van je helm, van een eenvoudig design tot een complex design. Wij zijn reeds 15 jaar actief in de autosport en kartwereld voor het personaliseren van helmen. Wij ontwerpen samen met jou een design voor je nieuwe helm. Van zodra het helmdesign volledig aan je verwachtingen voldoet wordt deze met hoogkwalitatieve verven ge-airbrusht.

 

 

Gewicht 0,25 kg
Maatkeuze

Arai SK6 Small, Arai SK6 Medium, Arai SK6 Large, Arai SK6 XL, Arai CK6 XXS, Arai CK6 XS, Arai CK6 S, Arai CK6 M, Arai CK6 L, Medium (57cm)

Scroll naar boven