Helmspuiting MONO

500,00

Wil je graag uw Arai karting of Autosporthelm voorzien hebben met één kleur dan is de Helmspuiting MONO voor jou de ideale oplossing?  Voor ieders budget biedt SPEEDWEAR een oplossing en de mogelijkheid om een passend en stijlvolle helm te laten airbrushen.

Beschrijving

Helmspuiting MONO

Wil je graag uw Arai karting of Autosporthelm voorzien hebben met één kleur dan is de Helmspuiting MONO voor jou de ideale oplossing?  Voor ieders budget biedt SPEEDWEAR een oplossing en de mogelijkheid om een passend en stijlvolle helm te laten airbrushen.

Heeft u een eigen bestaande uitstraling of wilt u iets volledig van scratch laten ontwerpen, dan vind u zeker uw gading bij het PLATINUM helmdesign.
De kosten van de PLATINUM formule variëren afhankelijk van de wensen die u hebt:

  • aantal kleuren, vorm
  • complexiteit van de afbeelding,
  • combinatie van verf (gepolijst, ondoorzichtig, gemetalliseerd, gepareld, glitter, pastel, fluorescerend, enz. .)
  • chroom, ter informatie bij het aanbrengen van de chroom wordt de helmschaal NIET verwijderd dus fabrieksgarantie en optimale bescherming blijft behouden
  • extra accessoires zoals spoilers, rubbers, …  die je wenst.

Er kunnen steeds logo’s, karikaturen of speciale teksten worden toegevoegd.

Door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen geven wij een gemiddelde prijs aan, startend van 900 € BTW incl.  Als dit voor u interessant is, gaan we door met de ontwerpfasen en maken we de exacte kostenplaatje.

Het productieproces van helmontwerp tot realisatie doorloopt een heel traject.

Grafisch digitaal ontwerp

We streven ernaar om een uniek helmdesign op te stellen, het is sterk aangeraden om een aantal voorbeelden van helmen die je leuk vindt qua kleur of effecten op te slaan op je telefoon of computer.   Aan de hand van de voorbeelden gaan we snel kunnen bepalen welke stijl van helmdesign het best bij je past en kunnen we de ideeën en persoonlijkheden naar voren brengen tijdens het realiseren van de tekening, hierdoor garanderen we een exclusief design voor elke piloot. Van zodra de digitale tekening door jou is goedgekeurd gaan we over tot de volgende stap namelijk het airbrushen, ook spuiten van de helm genoemd.

Airbrush

Hier start het proces om het digitaal ontwerp op de helm aan te brengen en te realiseren tot een uniek stuk namelijk jouw pareltje van een helm met de nodige perfectie.

Hoe verloopt het airbrush-proces?

Schuren, afplakken, spuiten, effecten aanbrengen, logo’s of cartoon af te werken met een finishlaag.  Dit kan een glanslak of matte lak zijn.

Speedwear hanteert enkel producten van topkwaliteit. Alleen zo behoudt elke helm inderdaad zijn goedkeuring en de veiligheidskenmerken. Bovendien, dient een helm naar jarenlang gebruik eenzelfde uitstraling te hebben zoals hij net zou gespoten zijn.

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos, het begint met klassieke kleuren tot metallic kleuren, parelmoer, glitter, fluo, veranderend, chroom en nog veel meer. Om een ​​lange levensduur door de jaren heen en een zeer hoge weerstand te garanderen, wordt al ons werk beschermd met krasvast transparant ultra. We besteden ook veel aandacht aan de weegfactor. In wereld als de motorsport en karting, waar elke gram het verschil kan maken, streven we ernaar om zoveel mogelijk maar beperkte gewichtstoename te beperken door het personaliseren van de helm.

Levertijd

De tijd die nodig is voor het airbrushen van de helm varieert afhankelijk van de complexiteit van het gekozen ontwerp en in relatie tot de tijd van het jaar. Meestal grenst het aan drie-vier weken vanaf het tijdstip dat er door de klant een goedkeuring is gegeven betreffende de digitale tekening.

Waarom kiezen voor een airbrush project bij Speedwear?

Bij ons ben je op de perfecte plaats voor het personaliseren van je helm, dit van een eenvoudig tot een complex design. Reeds 15 jaar actief in de autosport en kartwereld voor het airbrushen van helmen op een professionele manier met het gebruik van kwaliteitsvolle producten om de sterkte van de helm te houden.  Al ons spuitwerk wordt gerealiseerd volgende de FIA & CIK reglementeringen.

Voor ieders budget biedt SPEEDWEAR een oplossing en de mogelijkheid om een passend en stijlvolle helm te laten airbrushen.

Maak uw keuze uit één van de 4 volgende formules: Succes gegarandeerd!

  • Brons
  • Zilver
  • Goud
  • Platinum

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 38 × 29 × 28 cm
Fabrikant

,

Type helm voor personalisatie

CK6 maat XXS (50-51 cm), CK6 maat XS (52-53 cm), CK6 maat S (54-56 cm), CK6 maat M (57-58 cm), CK6 maat L (59 cm), SK6 maat XS (54 cm), SK6 maat S (55-56 cm), SK6 maat M (57-58 cm), SK6 maat L (59-60 cm), SK6 maat XL (61-62cm), GP6S maat XS (maat 54 cm), GP6S maat S (55-56 cm), GP6S maat M (57-58 cm), GP6S maat L (59-60 cm), GP6S maat XL (61-62 cm)