Alpinestars Komodo Reistrolley

239,95

De Alpinestars Komodo Reistrolley is gemaakt uit waterdicht tarpaulin waardoor je een natte inhoud vermijdt. Deze Alpinestars Komodo Reistrolley kan je gemakkelijk overal meenemen door de wieltjes onder de reistas. De tas is aan de zijkanten versterkt waardoor een volle reistas niet gaat doorhangen.

Alpinestars Komodo Reistrolley

De Alpinestars Komodo Reistrolley is gemaakt uit waterdicht tarpaulin waardoor je een natte inhoud vermijdt. Deze reistrolley kan je gemakkelijk overal meenemen door de wieltjes onder de reistas. De tas is aan de zijkanten versterkt waardoor een volle reistas niet gaat doorhangen. Doordat de reistas verstevigd is aan de zijkant en onderkant wordt de inhoud niet beschadigd tijdens lange reizen. De reistrolley heeft een inhoud van 150 liter, zodat al u uw racemateriaal probleemloos veilig kan opbergen.

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid. En die wenst U uit te stralen. Met de Alpinestars Komodo Reistrolley creëert U deze uitstraling. Om aan Uw wensen te voldoen, heeft Alpinestars voor U een multifunctionele reistas ontworpen waar design en functionaliteit centraal staan.

Scroll naar top