fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Iame X30 JUNIOR kartmotor

2.995,00

Iame X30 JUNIOR kartmotor. Zeer onderhoudsvriendelijk.  Iame Parilla X30 Junior motor wordt volledig afgeleverd inclusief radiator, kabelbundel, waterpompkit, batterijhouder, uitlaatkit.

Artikelnummer: X30-Junior Categorieën: , , , Tags: , , ,

Iame X30 JUNIOR kartmotor

Iame X30 JUNIOR kartmotor te gebruiken bij diverse kampioenschappen. De IAME X30 125cc RL-TaG is een 1 cylinder, 2-takt, water gekoelde motor. De X30 is het resultaat van technische innovaties die direct voortvloeien uit de lange IAME race traditie en de kennis die in meer dan 10 jaar ontwikkeling aan TaG motoren is opgedaan. Het resultaat is een hoog vermogen motor die zeer betrouwbaar is.

Het carter en de cylinder zijn gemaakt uit aluminium met een stalen cylinderbus. De krukas is gesmeed uit gehard staal en de balansas zorgt voor een trillingsarme motor. De digitale ontsteking verzorgt het starten en laadt tevens de accu. Het toerental is begrensd op 16.000 toeren door middel van de CDI die in de “elektrische box” geplaatst is, samen met de spanningsregeleaar en de start/stop sleutel. De bougie kan zonder accu zijn vonk leveren zodat bij problemen je met een externe starter kunt starten en toch kunt rijden. De centrifugale koppeling heeft verwisselbare tandwielen en heeft maar een minimum aan service nodig. De carburateur is een membraam carburateur, wat altijd al een pluspunt is geweest bij kart motoren. De Tryton HB27-C die speciaal gemaakt is voor de X30. Deze heeft een interne brandstofpomp inclusief brandstoffilter.

Iame Parilla X30 Junior karting motor Gebruik diverse kampioenschappen voor leeftijd van 13-16 jaar. Zeer onderhoudsvriendelijk. De Iame Parilla X30 Junior motor wordt volledig afgeleverd inclusief radiator, kabelbundel, waterpompkit, batterijhouder, uitlaatkit.

Optioneel aan te kopen:

  • Geluidsdemper
  • Grote Radiator is meerprijs van 100 € BTW incl.

Wij bieden de mogelijkheid voor onderhoud en herstellingen van motoren in een professionele omgeving verzorgd door ons racing team EGP. Erkend verkoopspunt/zegelpunt Iame Parilla.
Meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

 

Gewicht 5 kg
Fabrikant

Scroll naar boven