Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!

Radiatorgordijn Iame X30- Blauw

96,80

Radiatorgordijn Iame X30- Blauw. Snel en gemakkelijk de motortemperatuur regelen is de functie van dit rolgordijn. Geen overbodige tape meer nodig! Doordat men het rolgordijn gemakkelijk met de hand kan bedienen, is het regelen van de motortemperatuur tijdens het rijden zeer snel en gemakkelijk opgelost.

Artikelnummer: T301-Blue Categorie:

Radiatorgordijn Iame X30- Blauw

Radiatorgordijn Iame X30- Blauw. Snel en gemakkelijk de motortemperatuur regelen is de functie van dit rolgordijn. Geen overbodige tape meer nodig! Doordat men het rolgordijn gemakkelijk met de hand kan bedienen, is het regelen van de motortemperatuur tijdens het rijden zeer snel en gemakkelijk opgelost. Daarenboven is het radiatorgordijn toegestaan in diverse X30 kampioenschappen.
Door het scherm omhoog of omlaag te schuiven kan er meer of minder lucht door de radiateur gaan en zo kan het water dus warmer of kouder gemaakt worden tijdens het rijden.

  • afmetingen: 41 x 20 cm

Zo is het gordijn verkrijgbaar in zwart, rood en blauw.
Overigens is het radiatorgordijn makkelijk monteerbaard op de X30 radiatoren. De originele X30 radiatorsteun voorziet hiervoor de nodige plaats.

Scroll naar top