Shopping Weekend 25-26-27 November '22 : Profiteer direct van maar liefst 10% korting en méér!

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 8

Vanaf550,00

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 8. X’ZUIT is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 8

X’Zuit kartoverall CIK-FIA homologatie voorbeeld 8, uw racepak op maat!

Ben je op zoek naar een racepak op maat, neem dan snel contact op met ons?

Speedwear is een allround creatief bedrijf welke leverancier is in diverse disciplines van autosport, rally, kartsport. Wij helpen klanten met het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten zoals racepakken, ondergoed, teamkledij, …

Design, dan denkt u aan mooie vormgeving. Maar wij doen veel meer dan mooie dingen maken, kleuren kiezen en logo’s op de juiste plaats zetten. Wij creëren ervaringen, interacties, oplossingen. Oplossingen waarmee u scoort. Oplossingen waarmee u innoveert. Dat doen we door na te denken over onder welke omstandigheden u zal racen, welke een invloed heeft op de gebruikerservaring.

In een kennismakingsgesprek maken we een schets van uw wensen om een idee te kunnen vormen van de stijl waarin u wenst verder te gaan, van zodra ons deze duidelijk is ontwerpen we je een digitale versie van de gewenste raceoverall in uw favoriete kleuren voorzien met sponsorlogo’s en dergelijke.  Na akkoord van het digitaal ontwerp, wordt u opgemeten en gaan we over tot productie van jouw outfit.

Wij kijken ernaar uit om met u te mogen samenwerken!

Scroll naar top