fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Sparco PRIME K CUSTOM

Prijs vanaf 850,00

Sparco PRIME K CUSTOM, de kartoverall 100% personaliseerbaar.

Artikelnummer: Sparco Categorieën: , Tags: , ,

Sparco PRIME K CUSTOM

Sparco PRIME K CUSTOM zijn de mogelijkheden bijna oneindig.  Wil je graag de layout van je kart verwerkt op het design van je overall?  Dien je te racen in de kleuren van je sponsor onder een bepaalde reclamecampagne dan is dit de ideale tool om met een kwaliteitsvolle overall de boodschap over te brengen aan je fans en klanten.  Laat je creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen patroon en bepaal met welke kleuren en logo’s je het patroon invult!

De Sparco PRIME K CUSTOM gehomologeerde karting overall wordt geproduceerd via sublimatietechniek welke door de CIK FIA instantie geautoriseerd is, hierdoor zal u een certificaat overhandigd worden bij aflevering van uw overall.

Sparco PRIME K CUSTOM omvat volgende technische kenmerken:

  • CIK-FIA 2013.1
  • Wasbaar 30 graden (zonder wasverzachter!)

Gefabriceerd met zeer hoogwaardige technieken om de piloten in optimale omstandigheden de race laten uit te oefenen, waardoor de sportman minder snel zal vermoeid zijn door goede ventilatie. Dit pak is voorzien van broekzakken, zachte kraag met velcro sluiting en elastiek aan het uiteinde van de benen en armen. Voorgevormde knieën. Stretchpanelen zijn zowel voorzien aan de armen en onderrug waardoor de piloten een optimale rijders positie kunnen aannemen. Immers is het pak zéér ademend, prima van pasvorm en volledig personaliseerbaar.

Deze raceoverall kan gecombineerd worden met het onderkleding uit het Sparco gamma, of bijhorende schoenen en racehandschoenen!

Hoe gaan we te werk?

  1. Verschaf ons voldoende informatie ivm. de layout van je wagen, reclamecampagne, ….
  2. Vervolgens plaatsen wij hierop de logo’s
  3. Goedkeuring van het digitaal ontwerp door de klant
  4. Standaard maatvoering of Opmeting in professionele omkadering met de Sparco Made -To-Measure kit (tegen meerprijs) + Foto’s in je kartondergoed
  5. Productie 6 weken na goedkeuring van digitaal ontwerp door de klant
  6. Aflevering raceoverall

Prijs startend vanaf 850 € BTW incl., definitieve prijs is afhankelijk de complexiteit van het gewenste design.  Indien we enkel logo’s dienen toe te voegen op een ‘standaardpatroon’ dan neemt dit weliswaar minder tijd in beslag dan dat we een volledig nieuw patroon met logo’s dienen op te stellen.

Sparco is gekend voor het uitstekend zéér kwalitatieve maatwerk en zijn snelle leveringen, wij als Speedwear zijnde bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van schoenen, handschoenen, helmen tot bedrijfs en/of teamkledij.

Wenst u graag meer advies omtrent een race overall volledig op maat en in jouw eigen stijl, neem dan gerust contact met ons.

Gewicht 0,25 kg
Fabrikant

Prijsinformatie - Maatvoering

Standaardmaat, Made-to-measure (Meerprijs)

Discipline

Collectie jaar

Collectie

2023

Scroll naar boven