fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Arroxx baby karting overall blauw

45,00

Arroxx baby karting overall is het ideale geschenk bij een geboorte, babyborrel, … een professionele Cordura overall in baby-maat. Binnenzijde vervaardigd uit 100% katoen (badstof). Personaliseerbaar met naam.

Personalisatie Overall

Wens je graag de naam van de baby op de naamband van de overall? Ben je zeker van de gekozen maatvoering? Speedwear biedt je de mogelijkheid om je overall te personaliseren.

Productprijs: 45,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Arroxx baby karting overall

Arroxx baby karting overall – Blauw is is ideaal als geschenk bij een geboorte, babyborrel, … een professionele Cordura overall in baby-maat. Dit kartpakje is kwalitatief gelijk aan gehomologeerde Level 1 suit . Hierdoor bestaat het kartpak uit een dubbellaags constructie, waarvan de buitenzijde uit Cordura vervaardigd is. Anderzijds is de binnenzijde gemaakt uit 100% katoen (badstof). Deze schattige kart overall is eveneens beschikbaar in roze op onze Speedwear webshop!

Leeftijd : van 6 tot 12 maanden, maximum 75 cm.

Is er een kleintje geboren en ben jij nog op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Ga dan voor deze leuke overall. Jij deze overall perfect personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de kleine spruit en zijn of haar geboortedatum. Met zo’n uniek en persoonlijk cadeau scoor jij zeker weten punten tijdens het kraamfeestje. En de mini race overall is niet alleen een bijzonder cadeau voor nu, maar ook een mooie herinnering voor later. Wat zullen de kersverse ouders verrast zijn.

Fabrikant

Discipline

Scroll naar boven