fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Sparco karting T-shirt – lange mouwen

82,28

Sparco karting T-shirt – lange mouwen is een aanrader om te dragen onder je overall tijdens het karten, hierbij blijft je lichaamstemperatuur normaal functioneren en kan het zweet geabsorbeerd worden. Verkrijgbaar in diverse maten.

Sparco karting T-shirt – lange mouwen

Sparco karting T-shirt – lange mouwen is een aanrader om te dragen onder je overall tijdens het karten. Verkrijgbaar in diverse maten.

Technische eigenschappen:

  • 80% POLYPROPYLENE – 12% POLYAMIDE – 4% ELASTANE – 4% CARBON
  • Droogt snel: polypropyleen is hydrofoob en houdt het vocht weg van de huid, speciale structuur van het materiaal zorgt voor snelle verdamping.
  • Antibacteriële permanente behandeling, remt de groei van geur veroorzakende bacteriën.
  • Gemakkelijk in onderhoud: wasbaar op 30 graden en niet strijken.
  • Antistatisch effect door het gebruik van carbon (koolstofweefsel) draad.

Voor een optimale functionering van je lichaam tijdens het karten is het belangrijk om een juiste keuze te maken tussen de overall en de onderkleding zowel in de winter als in de zomer.

Bovendien is er een verschil tussen zomer en winter onderkleding. Winterkleding is voorzien van een ˋthermolayerˋ die de warmte vasthoudt, terwijl de zomer onderkleding net over een ˋcoollayerˋ beschikt die ervoor zorgt dat de warmte van het lichaam weggehouden wordt. Hierbij is de juiste maat belangrijk: onderkleding moet goed passen en mag zeker niet te los zitten. De meest courante modellen en maten hebben we op voorraad.

In diverse maatvoeringen beschikbaar!

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 16 × 6 × 22 cm
Fabrikant

Maatkeuze

XXS, XS-S, M-L, XL

Collectie jaar

Collectie

2023

Scroll naar boven