P1 Advanced Racewear Nomex trui speciaal voor KIDS

62,90

P1 Advanced Racewear Nomex trui speciaal voor KIDS.  Het belang van een nomex T-shirt is als brandvertragende laag om je lichaam droog te houden en te beschermen tot zéér hoge temperaturen. Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen. Verkrijgbaar in kleur zwart en wit in diverse maten. Kan gepersonaliseerd worden met naam, sponsorlogo’s, …. contacteer onze personalisatie service.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

P1 Advanced Racewear Nomex trui speciaal voor KIDS

P1 Advanced Racewear Nomex trui speciaal voor KIDS.   Het belang van een nomex T-shirt is als brandvertragende laag om je lichaam droog te houden en te beschermen tot zéér hoge temperaturen. Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen. Verkrijgbaar in kleur zwart en wit in diverse maten. Kan gepersonaliseerd worden met naam, sponsorlogo’s, …. contacteer onze personalisatie service.

FIA gekeurde nomexkleding speciaal gefabriceerd in kleine maatvoering om kinderen tevens de mogelijkheid te bieden om brandvertragende kledij te dragen.

Materiaal : modacrylic

Homologatie : FIA8856-2000

Gewicht 0.25 kg
Maatkeuze

135, 145

Scroll naar top

Onze winkel is open….
maak hier uw afspraak!

Speedwear-15Y-01-1.jpg

15 jaar Speedwear

Ontvang daarom tijdelijk

10% Korting*

Bij besteding van meer dan € 100*