Speedwear 15Y-01

Speedwear viert samen met u feest!
Daarom ontvangt u maar liefst

10% korting*

Uw kortingscode WEB2020

P1 Advanced Racewear Modacrylic Balaclava Racing – Fuchsia

FIA 8856-2000 36,20

P1 Advanced Racewear Modacrylic Balaclava Racing – Fuchsia geeft bescherming en zacht aan de huid. De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

P1 Advanced Racewear Modacrylic Balaclava Racing – Fuchsia

P1 Advanced Racewear Modacrylic Balaclava Racing – Fuchsia is een FIA Approved t-muts gefabriceerd van Nomex® om onder je helm te dragen.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  De draden bevatten DuPont™ KEVLAR® vezels waardoor het zacht aanvoelt.  Nomex is verkrijgbaar in diverse prijsstellingen welke kwaliteit, duurzaamheid en ventilatie bepalen.

Wasbaar op 30°C, niet drogen in de droogtrommel.  Het respecteren van de wasvoorschriften verhoogt de levensduur van de kledij.  Nomex kledij mag je nooit blootstellen aan direct zonlicht om verkleuring te vermijden.

Verplicht te dragen tijdens wedstrijden waar de FIA 8856-2000 van toepassing is, het is belangrijk om vooraf goed te informeren bij de raceorganisatie welke reglementeringen er van toepassing zijn.

Gewicht 0.25 kg
Fabrikant

,

Scroll naar top