fbpx
Aangepaste openingsuren zomervakantie !!

Arai IC DUCT 3 transparant

10,00

Arai IC DUCT 3 transparant voor GP 6S, CK6, SK6 en GP6 PED zorgt voor een goede doorstroom van frisse lucht tijdens het rijden. Je kan de luchthappers ook sluiten bij koude temperaturen. Permanente controle- en testprocedures zorgen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit en dus voor uw veiligheid.

Arai IC DUCT 3 transparant voor GP 6S, CK6, SK6 en GP6 PED

Arai IC DUCT 3 transparant voor GP 6S, CK6, SK6 en GP6 PED zorgt voor een goede doorstroom van frisse lucht tijdens het rijden. Je kan de luchthappers ook sluiten bij koude temperaturen.

Het is zeer belangrijk om originele onderdelen op uw Arai helm te bevestigen. Deze onderdelen en accessoires ondergaan uitgebreide tests en controles voordat ze worden opgenomen in het assortiment onderdelen. Permanente controle- en testprocedures zorgen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit en dus voor uw veiligheid.

Waarom Arai?

Arai staat voor kwaliteit, handwerk en veiligheid;

De Familie Arai verbond zijn naam aan dit kwaliteitsproduct en hierdoor is “goed genoeg” niet van toepassing. De familie is trots op hun productie die hun eigen filosofie volgt.
De Arai producten mogen enkel deze naam dragen als de makers ervan volledig overtuigd zijn van de kwaliteit en de veiligheid van elk afzonderlijk gemaakt item.

Belangrijke fout die vaak gemaakt word: het is niet de standaard maar de helm die je beschermd!
Een standaard word bepaald door bevoegde instanties en dit is voor Arai de basis om te beginnen werken, hiervoor werken met de “Arai in-house” test standard.
Hierdoor garanderen zij een superieure kwaliteit voor hun geproduceerde producten.

Door een hechte samenwerking met de piloten in verschillende race klassen worden de aspecten kwaliteit, veiligheid en comfort elke keer weer verbeterd.
Onderscheid tussen de dag dagelijkse klant en de ondersteunde piloten is er bij Arai niet, de helmen voor oa F1, Nascar, Karting, MotoGP, … worden gewoon uit de productie genomen om de desings naar die respectievelijke piloten te customizen.

Gewicht 0,5 kg
Discipline

Scroll naar boven