Speedwear 15Y-01

Speedwear viert samen met u feest!
Daarom ontvangt u maar liefst

10% korting*

Uw kortingscode WEB2020

Minus 273 Handschoen voor kartsport type Zero Wit Rood

64,95

Minus 273 Handschoen voor kartsport type Zero Wit Rood. Gemaakt van een zeer elastisch, licht, ademend materiaal van poly-spandex, voor een sport waar elke gram telt.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: MINUS-EVO-White-Red Categorieën: , Tags: , ,

Minus 273 Handschoen voor kartsport type Zero Wit Rood

Minus 273 Handschoen voor kartsport type Zero Wit Rood vervaardigd van een zeer elastisch, licht, ademend materiaal uit poly-spandex, voor een sport waar elke gram telt en de handschoen zeer flexibel aanvoelt. En bovendien geeft deze een hoog grip gevoel tijdens je stuurkunsten. De Minus 273 kart handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurencombinaties!

Kenmerken van de karthandschoen:

  • Ultra fitting & lichtgewicht vier-weg stretch poly-mix stof aan de bovenkant. Gecombineerd met een unieke vooraf gebogen, volledig geperforeerde palm met externe naden.
  • Volledig gedrukte palm beschikt over silicone kleur-matched textuur met onze exclusieve perforaties voor ventilatie en een ononderbroken dry-fit terwijl in gebruik.
  • Volledig gesublimeerd grafische behandeling, die niet de prestaties of de functie van de stof beperkt.

Waarom is het gebruik van juiste handschoenen zo belangrijk?

Als je niet de juiste grip op het stuur hebt, merk je al gauw dat je last krijgt van slapende vingers.  Dat houdt verband met het afknijpen van de zenuwbanen.  Ook teveel druk op de handpalm kan tot pijn leiden in de handen en armen.  Dit zijn redenen om aan handschoenen te denken die aan de binnenkant van de palm de juiste padding hebben om de gevoelige plekken van het hand te beschermen.  Een hobby rijder zal niet zo snel last krijgen, maar een sportieve rijder die veel kart, leert snel de voordelen van een goede handschoen.  Let bij je keuze van een handschoen dus vooral op pasvorm en comfort en niet alleen op het coole design.

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Minus 273 Handschoenen

XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL

Scroll naar top