Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
-15%

Minus 273 Gant de Karting Zero Zwart Fluogeel Fluo Oranje

54,95

Minus 273 Gant de Karting Zero Zwart Fluogeel Fluo Oranje. Gemaakt van een zeer elastisch, licht, ademend materiaal van poly-spandex, voor een sport waar elke gram telt.

EAN: N/A Artikelnummer: MINUS-EVO-Black-Fluo Yellow-Fluo Orange Categorieën: , Tags: , , , ,

Minus 273 Gant de Karting Zero Zwart Fluogeel Fluo Oranje

Minus 273 Gant de Karting Zero Zwart Fluogeel Fluo Oranje. Gemaakt van een zeer elastisch, licht, ademend materiaal van poly-spandex, voor een sport waar elke gram telt. De Buzz is een nieuw ontwikkelde functie met een lichtjes dikkere 3D Air stof Poly bovenkant gepaard met bi-stretch.

Kenmerken van dit type handschoen:

  • Ultra fitting & lichtgewicht vier-weg stretch poly-mix stof aan de bovenkant. Gecombineerd met een unieke vooraf gebogen, volledig geperforeerde palm met externe naden.
  • Volledig gedrukte palm beschikt over silicone kleur-matched textuur met onze exclusieve perforaties voor ventilatie en een ononderbroken dry-fit terwijl in gebruik.
  • Volledig gesublimeerd grafische behandeling, die niet de prestaties of de functie van de stof beperkt.

Waarom is het gebruik van juiste handschoenen zo belangrijk?

Als je niet de juiste grip op het stuur hebt, merk je al gauw dat je last krijgt van slapende vingers.  Dat houdt verband met het afknijpen van de zenuwbanen.  Ook teveel druk op de handpalm kan tot pijn leiden in de handen en armen.  Dit zijn redenen om aan handschoenen te denken die aan de binnenkant van de palm de juiste padding hebben om de gevoelige plekken van het hand te beschermen.  Een hobbyrijder zal niet zo snel last krijgen, maar een sportieve rijder die veel kart, leert snel de voordelen van een goede handschoen.  Let bij je keuze van een handschoen dus vooral op pasvorm en comfort en niet alleen op het coole design.

Gewicht 0,5 kg
Maatkeuze Minus 273 Handschoenen

XXS, XS, S, M, L, XL

Scroll naar boven