Alpinestars Tech 1 K v2 handschoen karting – Zwart Rood Wit

59,95

Alpinestars Tech 1 K v2 handschoen karting – Zwart Rood Wit. De binnenzijde van de handschoen is voorzien met silicone geprinte patches en ‎extra versteviging aan de duim en handpalm voor piloten die intensief rijden zoals endurance races, …

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Alpinestars Tech 1 K v2 handschoen karting – Zwart Rood Wit

De binnenzijde van de Alpinestars Tech 1 K v2 handschoen karting – Zwart Rood Wit is voorzien met silicone geprinte patches en ‎extra versteviging aan de duim en handpalm voor piloten die intensief rijden zoals endurance races, …
Deze handschoen bestaande uit polykatoen met elastische weefsel, geven optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.

Het verschil met de Alpinestars Tech 1 KX handschoen is dat bij deze handschoen de voering van de handschoen langs de binnenkant zit. Dit in tegenstelling tot de Tech 1 KX, waar de voering langs de buitenkant zit. Afhankelijk van het gevoel van de piloot zijn deze handschoenen de topmodellen uit de Alpinestars collectie. Handschoen bestaande uit polykatoen met elastische weefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde.

Immers is deze kartinghandschoen voorgevormd aan de vingers en palm design. Hierdoor is dit door zijn technologische ontwikkelingen, ‘de’ handschoen is voor de kartsport.
De Alpinestars Tech 1 K v2 karting handschoen is personaliseerbaar. Voor concrete vragen over personalisatie, kan u contact opnemen met ons via deze pagina. Maak overigens uw outfit compleet met de Alpinestars kartschoenen!

Tevens is Alpinestars al jarenlang actief in de motorsport en sinds enkele jaren richten zij zich ook op de autosport markt. Inmiddels wordt Alpinestars gedragen door diverse coureurs uit de Formule 1. Alpinestars kenmerkt zich met hoge kwaliteit producten met een unieke styling en kleurschema.

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top

Onze winkel is open….
maak hier uw afspraak!

Speedwear-15Y-01-1.jpg

15 jaar Speedwear

Ontvang daarom tijdelijk

10% Korting*

Bij besteding van meer dan € 100*

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.