Adidas RSK Kart handschoenen rood zwart voor karting

72,50 36,25

Adidas RSK Kart handschoenen rood zwart voor karting, deze kart handschoenen zijn ontworpen om uw avontuur uit te breiden. Door de verstevigde grip op de palmen beleeft u een optimaal stuurgevoel.

Wissen

Adidas RSK Kart handschoenen rood zwart voor karting

Adidas RSK Kart handschoenen rood zwart voor karting, deze kart handschoenen zijn ontworpen om uw avontuur uit te breiden. Door de verstevigde grip op de palmen beleeft u een optimaal stuurgevoel.  Duurzaamheid en ventilatie staat centraal in het productieproces van deze handschoen en zijn opmerkelijk aanwezig door de verfijnde afwerking. Niets zo lastig en vervelend als een stuur dat door je handen glijdt terwijl je het niet wilt. Pijnlijk o.a. voor de handpalmen en onderarmen.

De keuze van de juiste handschoen is afhankelijk van het type stuur dat je zal gebruiken dus belangrijk om weten bij de aankoop van je karthandschoenen.

Adidas RSK Kart handschoenen rood zwart voor karting kan aangewend worden voor de diverse types van stuurmaterialen. Adidas biedt een uitgebreid kleurenassortiment in zijn gamma racehandschoen voor karting.

Tip: om optimaal geniet te hebben van je handschoenen, dien je deze telkens na het rijden horizontaal te laten drogen.  Niet opbergen in de helm!

Waarom korting op deze handschoen?

Dit model verlaat het gamma van Adidas en betreft laatste maatvoeringen van deze kleur.

 

Gewicht 0.2 kg
Maatkeuze Adidas handschoen karting

2XS, XS, S, M, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top