Sparco regenlaars voor karting KB6 WP

175,45

Sparco regenlaars voor karting KB6 WP is gebaseerd op het populaire model van de Omega KB-6-schoen in regenbestendige versie.  Deze waterproef schoen is ontwikkeld voor natte en droge raceomstandigheden om je voeten droog te houden tijdens de race en een optimaal pedaalgevoel te behouden. 

Wissen
Artikelnummer: S001257WP Categorieën: , Tags: , ,

Sparco regenlaars voor karting KB6 WP

Sparco regenlaars voor karting KB6 WP is gebaseerd op het populaire model van de Omega KB-6-schoen in regenbestendige versie.  Deze waterproef schoen is ontwikkeld voor natte en droge raceomstandigheden om je voeten droog te houden tijdens de race en een optimaal pedaalgevoel te behouden.   Deze omvat een nieuw easy-close-systeem met veters en een rotor om een ​​meer doorlopende pasvorm mogelijk te maken en gemakkelijk vast te pakken, zelfs met handschoenen. 

De schoen heeft een intern, waterbestendig anatomisch dichting en de rubberen zool biedt een optimale grip.  Een rubberen beschermlaag aan de zijkant van de schoen voorkomt dat het materiaal op de wielen van de kart draagt, zodat de laarzen langer meegaan.  

De Omega KB-6 WP skischoenen zijn de enige schoenen die je nodig hebt voor karten in alle weersomstandigheden. het twist-ratel-vetersysteem maakt ze snel en gemakkelijk aan of uit te trekken. Een rubberen beschermlaag aan de zijkant van de schoen voorkomt dat het materiaal op de wielen van de kart draagt, zodat de laarzen langer meegaan.

In combantie met regen Sparcopak en de regenhandschoenen ben je gewapend tegen koude en regenweer.

Afmetingen Niet beschikbaar
Maat

, , , , , , , , , , , ,

Kleur

Zwart

Discipline

Veters