Indoor Package 1

120,00

Indoor Package 1 omvat volgende artikelen, welke een extra veiligheid bieden qua hygiëne als u gaat huurkarten. Wij, als Speedwear proberen voor onze klanten producten te selecteren die zowel indoor als outdoor gaan karten.

Sparco Club X1 goedkope helm voor hobby rijder Wit

110,11
Sparco Club X1 goedkope helm voor hobby / auto / rally kartrijder Wit is ideale helm voor de hobbyrijder, deze helm kan eveneens voorzien worden van standaard vizieren, spiegelvizieren, .... verwijderbare binnenvoering. Diverse maatvoeringen.
Wissen

Sparco Club X-1 Vizier ZIlver

24,20
Sparco Club X-1 Vizier Zilver Dit is een vizier dat compatibel is met de Sparco Club X-1 helm. Je hebt deze vizieren in het transparant, in het zilver of light smoke

Sparco Basic Karting Balaclava - Zwart Budgetvriendelijk

13,31
Sparco Basic Karting Balaclava - Zwart Budgetvriendelijk is aanbevolen om te dragen tijdens het karten.  Heeft tal van voordelen: houdt de helm netjes, voorkomt irritatie aan het aangezicht, ...
Artikelnummer: Indoorpackage1 Categorie:

Indoor Package 1

Indoor Package 1 omvat volgende artikelen, welke een extra veiligheid bieden voor je lichaam en hygiëne als u gaat huurkarten zowel indoor als outdoor.  Het is sterk aangeraden om te kiezen voor een persoonlijke helm.

  • Sparco Club X1 : Sparco Club X1 goedkope helm voor hobby / auto / rally kartrijder Wit is ideale helm voor de hobbyrijder, deze helm kan eveneens voorzien worden van standaard vizieren, spiegelvizieren, …. verwijderbare binnenvoering. Diverse maatvoeringen.
  • Spiegelvizier geeft je helm niet alleen een mooie uitstraling, het biedt tevens het comfort aan de ogen om niet verblind te worden door hevig licht.
  • Sparco Basic Karting Balaclava – Zwart Budgetvriendelijk is aanbevolen om te dragen tijdens het karten.  Heeft tal van voordelen: houdt de helm netjes, voorkomt irritatie aan het aangezicht, …

Indoor Package 1 geselecteerd door Speedwear voor personen die  indoor als outdoor gaan karten, om zich te beschermen tegen het virussen en andere ziektes tijdens het beoefenen van hun favoriete sport.

Indoorkarting

Indoor is vaak meer gericht op het ‘recreatieve’ karten, zoals je zelf wellicht ook weleens met je vrienden of familie doet. Je kan hier rijden met de normale huurkarts, welke meestal snelheden van zo’n 50 tot 60 kilometer per uur behalen. Mocht je op zo’n baan uit de bocht vliegen, dan zal je meestal direct in de bandenstapels terecht komen. Dat is een groot verschil met buiten, waar je vaak een uitloopstuk met gras, grind of asfalt hebt.

Outdoorkarting

Tevens zal je op een outdoorcircuit hogere snelheden behalen met de normale huurkarts, deze gaan vaak namelijk minimaal 70 kilometer per uur. Deze banen zijn dan ook vaker gericht op het wedstrijdrijden met privé karts die (veel) hogere snelheden halen.

Snelheid

Waarschijnlijk heb je jezelf weleens afgevraagd hoe snel een indoor kart nu precies gaat. Doordat je laag bij de grond zit lijkt het namelijk ontzettend hard te gaan. De snelheden die je behaalt hangen natuurlijk af van de baan, maar ook van de karts. Zo kan je op een indoorbaan verschillende verdiepingen of bruggen hebben. Dan moet je ook weer een keer naar beneden en daar zal je vaak de hoogste snelheid behalen.

Daarnaast spelen de karts een rol, zo zijn de meeste indoorkarts namelijk begrensd. Toch behaal je op een normale indoorbaan gemiddeld snelheden van tussen de 50 en 60 kilometer per uur. Best hard als je bedenkt dat een rondje uit bijna alleen maar bochten bestaat en slechts een paar honderd meter duurt. Indoor heb je trouwens ook geen uitloopruimte, waardoor je direct in de banden hangt als je een foutje maakt. Hierdoor is het sterk aangeraden om een helm te dragen die je voldoende bescherming biedt.

Met de aankoop van de Indoor Package 1 kan u alvast op een veilige manier gaan karten.

Gewicht 1 kg
Scroll naar top